reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No to mi z pierwszego
Ja z OM mam na 01.10 bodajże i to jest według aplikacji 18+2, ale na pierwszym usg lekarz wyliczył na 29.09 i to mi bardziej pasuje :D większość znajomych mówi, ze ten termin z pierwszego usg jest najbardziej wiarygodny:)
No to mi z pierwszego usg na słabym sprzęcie wyszło 1.10, po prenatalnych przesunęło się na 24.09. Zobaczymy

IMG_1992.JPG

Ja właśnie wróciłam z koncertu [emoji4] ( w sensie z Krakowa ) moje dziecko, po rodzicach jest fanem Metallici bo cały support przespało a tylko zaczęli grać - to pogo w brzuchu robiło :):)

Ps:udało mi się zmienić nick, także działam na swoim koncie dalej [emoji4]

Załączniki

• IMG_1992.JPG
    IMG_1992.JPG
    346,4 KB · Wyświetleń: 429
My dzisiaj odpalilismy grila w parku.. pierwszy raz kupiliśmy taki jednorazowy kiełbaski, fileciki i kaszanka z cebulką.. mniam.. nawet fajna sprawa jak się nie ma działki.. grila za 7 zł reszta według własnego menu.. potem do kosza i obiadek na świeżym powietrzu.. kocyk, mąż nawet podusię dla mnie wziął. Zdążyliśmy przed burzą..
Może i ja jutro zobaczę z rana te sukienki.. A od której Lidl? Podpowiecie? Ha mam z pół godziny piechotą do jednego.. j tyle samo w przeciwnym kierunku do drugiego.. chyba że tramwajem podjadę..
Ale pyszny goferek.. mniam..
Arbuz wchodziły mi dobrze w lutym i marcu.. pomagały na migrenowe bóle głowy..
My jakieś dwa lata temu kupiliśmy grilla wiaderko. Zabieramy go na campingi i miejskie grillowanie w plenerze. Jestem z niego totalnie zadowolona.

Zobacz załącznik 851858

Ja właśnie wróciłam z koncertu [emoji4] ( w sensie z Krakowa ) moje dziecko, po rodzicach jest fanem Metallici bo cały support przespało a tylko zaczęli grać - to pogo w brzuchu robiło :):)

Ps:udało mi się zmienić nick, także działam na swoim koncie dalej [emoji4]
A ja się bałam, że na Comie będzie małemu za głośno ;) ;) ;) jesteś gigant! Trza uczyć młodych dobrej muzyki, żeby nam potem Weekendu nie słuchali ;)

reklama
Coma to mój ukochany zespół [emoji7] choć nie po dwóch ostatnich płytach ale i tak :)
Mam tak samo, stara dobra Coma to było to, byłam 2 tyg temu i był czad, przychodzili już rodzice z dorosłymi dziećmi i widać było szał jak grali stare kawałki i tylko takie bujanie jak nowe...
A niech każdy słucha czego lubi, ale disco polo to nie nasz klimat po prostu. Starszy mojego D. ma 9 lat i jego ulubione zespoły to AC/DC i Defrones ale razem z tatą słuchali tego od małego w aucie :)

Do góry