reklama
Annar05
Fanka BB :)
Z OM ja też na 13.09Haha ja też z OM 13 wrzesień.
A z tych rzeczy na co mamy ochotę to ja mam ochotę na lody, a gardło mnie swędzi i kaszel męczy, więc to raczej nieodpowiedni moment.
G
gosc 15
Gość
mój też jutro po te sukienki mi jedzie
ja pamiętam jak w zeszłym roku tez mi bral ale spódnice długie. I telefon ze sklepu jaki rozmiar ma byc kazalam mu wyciągnąć rozmiar M z paczki i przymierzyc na swoim pasie bo mamy zblizone wymiary hahaha. Mowil ze patrzyli na niego jak na kosmite jak spodnice mierzyl
Myszawa
No to mi z pierwszego
No to mi z pierwszego usg na słabym sprzęcie wyszło 1.10, po prenatalnych przesunęło się na 24.09. ZobaczymyJa z OM mam na 01.10 bodajże i to jest według aplikacji 18+2, ale na pierwszym usg lekarz wyliczył na 29.09 i to mi bardziej pasuje większość znajomych mówi, ze ten termin z pierwszego usg jest najbardziej wiarygodny
KINDERBUENOO88
Ja właśnie wróciłam z koncertu [emoji4] ( w sensie z Krakowa ) moje dziecko, po rodzicach jest fanem Metallici bo cały support przespało a tylko zaczęli grać - to pogo w brzuchu robiło
Ps:udało mi się zmienić nick, także działam na swoim koncie dalej [emoji4]
Załączniki
My jakieś dwa lata temu kupiliśmy grilla wiaderko. Zabieramy go na campingi i miejskie grillowanie w plenerze. Jestem z niego totalnie zadowolona.My dzisiaj odpalilismy grila w parku.. pierwszy raz kupiliśmy taki jednorazowy kiełbaski, fileciki i kaszanka z cebulką.. mniam.. nawet fajna sprawa jak się nie ma działki.. grila za 7 zł reszta według własnego menu.. potem do kosza i obiadek na świeżym powietrzu.. kocyk, mąż nawet podusię dla mnie wziął. Zdążyliśmy przed burzą..
Może i ja jutro zobaczę z rana te sukienki.. A od której Lidl? Podpowiecie? Ha mam z pół godziny piechotą do jednego.. j tyle samo w przeciwnym kierunku do drugiego.. chyba że tramwajem podjadę..
Ale pyszny goferek.. mniam..
Arbuz wchodziły mi dobrze w lutym i marcu.. pomagały na migrenowe bóle głowy..
Myszawa
A ja się bałam, że na Comie będzie małemu za głośno jesteś gigant! Trza uczyć młodych dobrej muzyki, żeby nam potem Weekendu nie słuchaliZobacz załącznik 851858
Ja właśnie wróciłam z koncertu [emoji4] ( w sensie z Krakowa ) moje dziecko, po rodzicach jest fanem Metallici bo cały support przespało a tylko zaczęli grać - to pogo w brzuchu robiło
Ps:udało mi się zmienić nick, także działam na swoim koncie dalej [emoji4]
Ej... no! Każda muzyka która na Nas pozytywnie działa jest DOBRA. Ja słucham jak mawia mój ojciec wszystkiego od polskiej złotej jesieni po disco polo.A ja się bałam, że na Comie będzie małemu za głośno jesteś gigant! Trza uczyć młodych dobrej muzyki, żeby nam potem Weekendu nie słuchali
KINDERBUENOO88
A ja się bałam, że na Comie będzie małemu za głośno jesteś gigant! Trza uczyć młodych dobrej muzyki, żeby nam potem Weekendu nie słuchali
Coma to mój ukochany zespół [emoji7] choć nie po dwóch ostatnich płytach ale i tak
reklama
Myszawa
Mam tak samo, stara dobra Coma to było to, byłam 2 tyg temu i był czad, przychodzili już rodzice z dorosłymi dziećmi i widać było szał jak grali stare kawałki i tylko takie bujanie jak nowe...Coma to mój ukochany zespół [emoji7] choć nie po dwóch ostatnich płytach ale i tak
A niech każdy słucha czego lubi, ale disco polo to nie nasz klimat po prostu. Starszy mojego D. ma 9 lat i jego ulubione zespoły to AC/DC i Defrones ale razem z tatą słuchali tego od małego w aucie