reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

w ogole zaczęli mnie strasznie irytować ludzie. Ogolnie baby. Ostatnio zamykalam brame i psa musialam chcac nie chcac zapiac na sekunde w kojcu( inaczej długa zrobi) idzie taka babka i zaczyna swoi elaborat do mnie, moje psisko strasznie wyje ale to okropnie. Mowie babie ze taka jego natura( husky)i chce isc a ta dalej do mnie ze to okropne wycie i pretensja. Juz nie wytrzymalam mowie jej ze jak jej cos nie pasuje to moze chodzic druga strona wsi na zwiady i ze ja sie nie dopieprzam jak szczur jej bratanicy lata luzem po calej wsi i do nog doskakuje...baba zamikla.
moja ciotka ostatnio też elaboraty ze u nas dzieci choruja bo sa psy i koty ale to moj ojciec ja do pionu ustawil a ja powiedzialam ze nie musi przychidzic do nas dzien w dzien poza tym ikt jej tu nie zaprszal a jak nie pasi to bramke z drugiej strony moze zamknąć.

Wkurza mnie ostatnio glupie pieprzenie ludzi.

Mam to samo , czasem poprostu unikam niektórych osób z takimi tendencjami . A jak nie to myśle se ze dla spokojności dziecka odpuszczam i idę dalej do swoich spraw czy tematów , ale faktycznie ostatnio słabo znoszę takie akcje jak opisujesz. Wiec nie jesteś sama

reklama
A u mnie pogoda boska!!! Ale macie fajne brzuchy u mnie ciążowego nie widać nic a nic mam już wanienke że stelażem za całe 25zl kobieta sprzedawana stan bardzo dobry, mam dwa prześcieradła na materac do łóżeczka jak tak dalej pójdzie to za grosze zrobię wyprawkę ☺️

Ja mam dokładnie tak samo. Czasem czuję "buszowanie". Ale z tego, co widzę na USG jest to całkiem możliwe. Moje poprzednie dziecko nie było tak ruchliwe, nawet w połowie. A to tak szaleje, że ostatnio nawet nie wszystko można było zbadać, bo cały czas były fikołki, skoki itd. Dobrze Ci z tym łożyskiem :-).

Heh, u mnie z seksem od samego początku zakaz :p. Ze stosowaniem się do niego różnie było, ale teraz to już embargo, bo to łożysko mnie wystraszyło.

@Maura89 wyglądasz w porządku. Ja startuję z wysokiej wagi, dlatego tak bardzo się pilnuję.
To z jaką waga startowałas? Ja też z tych grubych ja zaczęłam 92kg, wszystkie ciąże tak zaczynałam 9lat temu a 6lat temu z synkiem nawet 95kg przez te wszystkie lata waga stoi albo ciut spada i diety u dietetyk owszem pomógły Schudlam do 83kg ale znowu przybrałam i tak w kółko macieja stwierdzam już ze nie mam sił się mordować pilnuje aby nie być tak otyla żebym nie musiała prosić o pomoc, plus taki ze mam ładna buzię nie widać zmarszczki ani nie mam pryszczy, jestem sprawna chodzę na spacery, jeżdżę na rowerze itp

reklama
Do góry