Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie warminsko-mazurskie i faktycznie cieplutko teraz 20 jest.Kurcze u mnie jeszcze cieplutko i błękit (mazowieckie w zasadzie prawie warmińsko-mazurskie)...
To tak jak jaja dopiero na 18 do lekarza mam więc cały dzień wyczekiwania. :-)
Gratulacje!!!Mam wyniki amniopunkcji! Wszystko ok i chlopak! Az się poryczałam , dawno nie byłam tak szczesliwa
Mam wyniki amniopunkcji! Wszystko ok i chlopak! Az się poryczałam , dawno nie byłam tak szczesliwa
Trzymam kciuki. Ja na 17:15 miałam, ale jest opóźnienie i pewnie o 18 wejdę też.No właśnie :-) oj u mnie też ślicznie ja dopiero na 18 do lekarza mam więc cały dzień wyczekiwania. :-)
To czekam na wieści i trzymam kciukiTrzymam kciuki. Ja na 17:15 miałam, ale jest opóźnienie i pewnie o 18 wejdę też.
U mnie też obsuwa, miałam wejść o 17:30 A jeszcze 2 babki przede mnąTrzymam kciuki. Ja na 17:15 miałam, ale jest opóźnienie i pewnie o 18 wejdę też.