reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja mam termin na 1 września ale z usg wychodzi mi 24 sierpień. O zgrozo! Którego terminu się trzymać? o_O

Oo 24 to moje urodziny :D
Mi kazdy mowi ze nie urodze we wrzesniu tylko wlasnie w urodziny:p to sie smieje ze z drugim tez mi.mowil.kazdy ze urodzi sie w moje urodziny bo termin mialam akurat na 31 sierpnia i co urodzil sie 26 sierpnia :p

reklama
Ja kończę 17tc i jeszcze nic nie kupiłam, poza ubraniami dla siebie. Jakoś nadal boje się cieszyć .

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz mialam miec 13 polowkowe usg ale mam przelozone na 17. Bo lekarz ktory mial robic ma wyjazd i czekac musze do 17 kwietnia.

Mam pytanie czy zaczela może któraś z Was puchnac już? Mam palce na rękach momentami tak opuchnięte że obraczke chce mi rozerwać :\

U mnie na wczorajszej wizycie okazało się, że córce wyrósł siusiak:D prawie spadłam z fotela . Mówię do lekarza, że ja już mam różowe sukienki i jak to ? A on, a kto kupuje ubrania w pierwszym trymestrze, a ja sobie myśle, my wszystkie tutaj na forum :D

hchy9n73v9t77mk2.png
Niesamowite jesteśmy tak miałam z drugą ciąża że zalamka kupiłam różowe prześcieradło na przewijak a później chłopak myślę właśnie ze z dziewczynki może właśnie powstać siusiak ale w odwrotna stronę chyba nic się nie zmieni

reklama
Do góry