reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Oko dziecko całe, ale siniak i spuchniete jest
Dziś przyszła paczka ze smyka z rozkiem i dwoma czapeczkamijuż pomału wariata dostaje ☺️
Ciężki dzień, trochę nerwow, poryczalam sobie bo doszły jeszcze inne przykrości, ale jutro będzie lepiej musi być
Także trzymajcie się dam znać co u lekarza

reklama
@martabunia u mnie dzisiaj dokladnie 18+1 czyli zaczelam 19tydzien :-) licze sobie tygodnie od ostatniej @ ale mam to szczescie ze zgadza mi sie to z usg :-) dzisiaj tez zarezerwowalam sobie termin na usg polowkowe, mam 20 kwietnia..
A termin mam na 5-go wrzesnia.. Ale 27 sierpnia mamy rocznice slubu wiec jakbysmy tego dnia dostali "TEN" prezent bylabym w 7 niebie haha :-)
A jak poznalam plec to zakupilam juz pierwsze skarpetusie i spodnie :-) a znasz juz plec maluszka?

@martabunia u mnie dzisiaj dokladnie 18+1 czyli zaczelam 19tydzien :-) licze sobie tygodnie od ostatniej @ ale mam to szczescie ze zgadza mi sie to z usg :-) dzisiaj tez zarezerwowalam sobie termin na usg polowkowe, mam 20 kwietnia..
A termin mam na 5-go wrzesnia.. Ale 27 sierpnia mamy rocznice slubu wiec jakbysmy tego dnia dostali "TEN" prezent bylabym w 7 niebie haha :-)
A jak poznalam plec to zakupilam juz pierwsze skarpetusie i spodnie :-) a znasz juz plec maluszka?
Nie znam może dziś coś mi powie, ale u mnie dopiero 15+2 czuje ze będzie chłopak chciałabym bardzo ubranka szykuje pod chłopa ale mam też dużo uniwersalnych

Nie wiem ogólnie co wie ze mną dzieje, ale spać w tych godz to ja nie mogę później nad ranem jestem mega zmęczona....
I chyba czuje już ruchy takie lekkie ale wiem że to jest to nie kopanie ale takie wiercenie sieradość ogromna
Przyszły mi spodnie ciążowe kupiłam nowe na allegro z lnu na lato cena śmieszna bo za dwie pary z wysyłką 45zl jedne licutowalam a drugie były za 16zl patrzę a tam metka z bon prix super leżą maja fajny pas muszę je tylko oczywiście skrócić i na dole lekko nogawki zwezic, ale na lato jak znalazł ja jestem dość gruba i nie chodzę w sukienkach, spodniach ani krótkich spodniach bo mam grube nogi

Ja mam termin na 1 września ale z usg wychodzi mi 24 sierpień. O zgrozo! Którego terminu się trzymać? o_O
Pomiędzy? :)

Nie znam może dziś coś mi powie, ale u mnie dopiero 15+2 czuje ze będzie chłopak chciałabym bardzo ubranka szykuje pod chłopa ale mam też dużo uniwersalnych
Może to instynkt? Miałam tak przy pierwszym synu. Byłam przekonana, że będzie chłopiec innej opcji nie brałam pod uwagę.

Mnie się dziś śniło, że trafiłam na porodówkę i urodziłam.... DWIE DZIEWCZYNKI i że byliśmy z mężem w szoku i płakaliśmy, że dwie córki, że w ogóle to było mega zaskoczenie.
Oczywiście jak to we śnie dzieci urodziły się w mówiące, z zębami, same siedziały ;)
Jakaś baba ze szpitala chciała je porwać. A w ogóle jedna wyglądała jak mój młodszy syna druga jak mała szczuplutka hinduska. Takie am bajery, i w ogóle na sąsiednim łóżku kobieta też rodziła tylko przez taką przeźroczystą tubę... OT SNY CIĘŻARNEJ :D

reklama
U mnie na wczorajszej wizycie okazało się, że córce wyrósł siusiak:D prawie spadłam z fotela . Mówię do lekarza, że ja już mam różowe sukienki i jak to ? A on, a kto kupuje ubrania w pierwszym trymestrze, a ja sobie myśle, my wszystkie tutaj na forum :D

hchy9n73v9t77mk2.png

Do góry