reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja równie

Ja również się zdecydowałam na amniopunkcje, termin poniedziałek. Nie wiem czy nie z tchórzę, ale wolę wiedzieć na 100 % żeby się lepiej przygotować do roli mamy. Najgorsze będzie czekanie na Wyniki?
Zalezy jak do tego podejdziesz, ja staram się nie myśleć, jak bedziesz chciala tchorzyc to pomysl ze to dla dzidzi i ciebie... Zniesiesz wszystko

reklama
GoJ współczuje zęba:(

ja też sie szybko teraz męczę nawet w głupich prostych czynnościach, sapie jak stara lokomotywa.
Chodzenie po schodach to dla mnie kaplica a mam ich sporo licząc w domu od parteru:p

Jestem wykończona od 6 rano na nogach. Miałam zawieźć bratanka do przedszkola, idę do niego a on w ryk wrecz wrzask i nie pojedzie ze mną. Mnie łapię cisnienie już, bo przez niego musialam zwlec sie z lozka a moglam pospac. Darl sie jak opętany. Mowie nie nie to nie. Moja mama musiala go zaprowadzic w sumie na sile i tak podobno odwalil szopke w przedszkolu ze jeszcze by sie spoznila sama do pracy. Potem jak wrocil z juz do domu, przyszedl i pyta sie mnie czy zawioze go jutro...popatrzylam na dzieciaka, u wiem ze wredne ze mnie babsko ale mowie sorryy mały ale nieeeee.

@martabunia ja tez troche opadlan z sil ale to zawsze tak mam na zmiane pogody :-) ogolnie moja ciaza caly czas przebiegala bezobjawowo, dalej jedyną oznaka ciazy y mnie jest brak @ i tylko tyle, mdlosci dla mnie w ogle nie istnialy. Akurat co do tego jestem zadowolona, myslalam ze bedzie gorzej. A ja zaczelam 19 tydzien dzis :-) na ktorego masz termin?
7 wrzesień.
Jak liczysz te tygodnie? Ja mam aplikację , ktora pokazuje ,ze 19 tc to już 18+1 :)
;))))

7 wrzesień.
Jak liczysz te tygodnie? Ja mam aplikację , ktora pokazuje ,ze 19 tc to już 18+1 :)
;))))

To chyba należy rozumieć jako pierwszy dzień 19 tygodnia. Jesteś w 19 a skończonych jest 18 tyg :)

p19u3e3k367ah8zu.png

reklama
Do góry