Bajdelka a lekarze co mówią?Nie ma uśmiechów i tekst wyszedł kiepsko
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bajdelka a lekarze co mówią?Nie ma uśmiechów i tekst wyszedł kiepsko
A właśnie że i może z tym że nie u mnie. Całą ciążę na USG był chłopiec a urodziła się dziewczynka. :-)Niesamowite jesteśmy tak miałam z drugą ciąża że zalamka kupiłam różowe prześcieradło na przewijak a później chłopak myślę właśnie ze z dziewczynki może właśnie powstać siusiak ale w odwrotna stronę chyba nic się nie zmieni
To gratulacje i witamy to młoda ma stylówkę od małego, ja nie zamierzam córki ubierać w róż, prędzej w batmana, ale póki co zapowiada się też chłopakCześć dziewczyny Postanowiłam wreszcie napisać
To moja pierwsza ciąża. Po 2 latach starań i prawie kompletnej utracie nadziei jednak się udało, ufff... Dopiero po usg genetycznym i świetnym wyniku testu podwójnego odważyłam się cieszyć. Wcześniej byłam kłębkiem nerwów i miałam najgorsze przeczucia nie wiadomo skąd. 2 tygodnie temu wreszcie odetchnęłam i zaczynamy się cieszyć i przyzwyczajać do myśli, że będziemy rodzicami.
Nie robię jeszcze żadnych konkretnych zakupów, tak tylko przeglądam co tam sklepy mają w swojej ofercie. Koleżanka była przekonana, że urodzi synka, narobiła zakupów i teraz ubiera córeczkę w czarne bodziaki z logo batmana xD
Lekarz raz stwierdził, że to będzie chłopak, że niby wyraźnie wszystko widać, bo maluch tak się ustawił, ale to chyba za wcześnie na pewność, więc jeszcze trochę poczekam z kupowaniem ubranek
Zwłaszcza, że przed nami ślub cywilny na koniec czerwca i póki co najbardziej martwię się tym co ja niby mam ubrać, bo jeszcze nic nie znalazłam
Tego różu chyba nie da się zupełnie uniknąć. Ale jest też wiele rzekomo chłopięcych ciuszków które moim zdaniem z powodzeniem mogą nosić dziewczynki.To gratulacje i witamy to młoda ma stylówkę od małego, ja nie zamierzam córki ubierać w róż, prędzej w batmana, ale póki co zapowiada się też chłopak
A właśnie że i może z tym że nie u mnie. Całą ciążę na USG był chłopiec a urodziła się dziewczynka. :-)
Ja i mój D. też od samego początku czujemy, że dziewuszka, chociaż lekarz na prenatalnych powiedział, że chłopak. I dalej trochę czuję, że Baśka, a nie Grzesiu, ale coby nie było, będę się cieszyć jak dzika. Mam mnóstwo pięknych ciuszków dla dziewczynki, no i mimo iż siostrzenica nie była ubierana jak mała księżniczka, róż jest wszechobecny. Często ciuszki dla newborna są uniseks, do tej pory kupiłam bodziaki w renifery, które są uniwersalne i skarpety w lidlu-podobnie.Czyli mam nie tracić nadziei mówisz ?
No wiesz 100 % będzie wiadomo po porodzieCzyli mam nie tracić nadziei mówisz ?