reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Rożek mieliśmy ale niewiele był w użytku i tylko w dzień. Do spania mieliśmy od początku śpiworki właśnie i je na pewno kupie znowu bo są rewelacyjne. Dziecko ma pełna swobodę ruchu i jest zawsze przykryte .

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom

reklama
No właśnie nie widać bo nie umiem tego zrobić w sygnaturze się wyświetla a tutaj nie trudno zacofana jestem ☺️
Jasne że tak. Nazwisko mamy tak porąbane że imiona wybieramy proste i w sumie sami "przezywamy" naszych synów... tak tylko piszę... Przyśpiewka o Mańce też nie jest elegancka ;-)

Rożek był w użyciu przez pierwszy mc. Do spania i noszenia Ewentualnego przez babcie , poza tym młode leżało „ luzem” wiec raczej na rozwój wpływu nie miał. A co do imion każde można przekręcić , wyśmiać , dołożyć do niego jakaś przyware. Jak nie imie to nazwisko . Albo „dzieci” często śmieją się z chorób czy wyglądu, wiec na to wpływu nie mamy większego. Może wiec być Michał co się skichal :)

p19u3e3k367ah8zu.png

Ja zastanawiam się nad imieniem Nikodem dla chłopca, z dziewczynką mam nieco większy problem. Bo jakoś żadne mnie nie przekonuje :)

oar8yx8d6a2llcco.png

tak mnie wczoraj do spania wycielo...ze polozylam sie na 5 minut kolo syna i obudzilam się na siku kolo 3...obudzilam sie w ubraniu :D:D mąż mnie podobno dwa razy budzil, zero reakcji z mojej strony:p

reklama
Do góry