PatrycjaK90
Początkująca w BB
Zazdroszczę Ci bo ja mam odwrotnie. Piękne dni zdarzają się raz na tydzień a ogólnie jestem śpiąca dokucza mi zgaga praktycznie mało jem za to dużo piję no i mdłości które mi towarzyszą od początku. Mam nawet wstręt do perfum no i wczoraj na wizycie dowiedziałam się że mam łożysko tuż przy szyjce i narazie mam się oszczędzać... tak najważniejsze żeby było zdrowe no ale... my kobiety zawsze mamy jakieś ale [emoji4]@PatrycjaK90 a znow u mnie dookola czy w rodzinie czy wsrod znajomych pelno dziewczynek wiec jakby byl u nas chlopczyk to tez swietnie. Ciesz sie poprostu ciążą a co bedzie to bedzie. Najwazniejsze zeby bylo zdrowe u mnie dosc dobrze jak na drugi trymestr. Dziekuje ze pytasz..ja chyba jestem jakims dziwnym przypadkiem bo nie mialam ani razu zadnych dolegliwosci nic totalnie. Jedynie dwa razy zrobilo mi sie slabo a tak to super. Ciaza marzenie- poki co oczywiscie. Jutro skoncze 16tc za kazdym razem jak ide do lekarza na usg to az sie boje, bo zadnych dolegliwosci nie mam a naczytalam sie ze to roznie moze wskazywac. A jedna strate w 8tyg juz mialam dlatego tak panikuje. Dlatego ciesz sie ciesz z malenstwa! a ogolnie jak sie czujesz?
Dziewczyny ja tez chodze juz tylko i wylacznie w legginsach bo zadne jeansy juz na mnie nie pasuja
A ja dziewczyny jestem jakaś inna bo nadal chodzę w dżinsach sprzed ciąży, może dlatego że nie biodrówki [emoji4]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom