reklama
Witam w klubie "wszystko w porządku"Mam juz wyniki testu Pappa...wszystko w porządku, cieszę się bardzo ze zarowno test jak i usg bez zarzutu. Ja ostatnio schudłam a jak porownalam wagę z tygodnia jak byłan w ciazy z córą to jestem o 1 kg lżejsza póki co ale to sie pewnie jeszcze zmieni, za tydzień wizyta i moze dowiemy się kto pomieszkuje w brzuszku choc nie ma to dla nas wiekszego znaczenia, ciesze sie ze po prostu sie udalo i bedzie drugi dzidziuś ja poszukuje spodni na olx i spodenek lub sukienek, patrzylam na rozne strony sklepow ale nic m nie nie zachwyciło jakos specjalnie, przedemną jeszcze wyprawa do second handu, moze tam cos wypatrzę...inaczej będe chodziła z gołym tyłkiem....
Ja w gory się jakoś mieszczę. Ze spodni musiałam zrezygnować w 9tc bo mnie uciskały na wysokości podbrzusza. Latam w legginsach. Wygląda to znośnie. Ja mam dużo tunik i sukienek więc NIECH SIĘ JUŻ ZROBI CIEPŁO!
Mam nadzieję że nie będę musiała nic dokupować...
Są preparaty, które można stosować już od pierwszego miesiąca ciąży, jak np. Mustela Maternity. Jak mi się skończył to zakupiłam masełko na rozstępy z Palmersa i cos z Rossmanna.Czy mogłybyście mi coś doradzić w temacie rozstępów. Kiedy zacząć coś stosować, jakie produkty są bezpieczne dla dziecka ?
To, że widać ci wcześniej brzuch ciążowy to nie znaczy, że będzie ogromnyDzięki ale czuję się jak pieprzony wieloryb to ja sie pytam co będzie na koncówce?
Mam tylko bardzo nisko ułożone łożysko i pytanie do Was czy widać Wasze brzuszki? Ja jak na 16 tydzień mógłabym ciążę ukrywać bo tak naprawę mało widać a dzidzia ma zaledwie 10cm
PatrycjaK90
Początkująca w BB
seremida jaki piękny brzuszek [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
anja93
Fanka BB :)
@PatrycjaK90 a znow u mnie dookola czy w rodzinie czy wsrod znajomych pelno dziewczynek wiec jakby byl u nas chlopczyk to tez swietnie. Ciesz sie poprostu ciążą a co bedzie to bedzie. Najwazniejsze zeby bylo zdrowe u mnie dosc dobrze jak na drugi trymestr. Dziekuje ze pytasz..ja chyba jestem jakims dziwnym przypadkiem bo nie mialam ani razu zadnych dolegliwosci nic totalnie. Jedynie dwa razy zrobilo mi sie slabo a tak to super. Ciaza marzenie- poki co oczywiscie. Jutro skoncze 16tc za kazdym razem jak ide do lekarza na usg to az sie boje, bo zadnych dolegliwosci nie mam a naczytalam sie ze to roznie moze wskazywac. A jedna strate w 8tyg juz mialam dlatego tak panikuje. Dlatego ciesz sie ciesz z malenstwa! a ogolnie jak sie czujesz?
Dziewczyny ja tez chodze juz tylko i wylacznie w legginsach bo zadne jeansy juz na mnie nie pasuja
Dziewczyny ja tez chodze juz tylko i wylacznie w legginsach bo zadne jeansy juz na mnie nie pasuja
Hej
Jak oglądam te Wasze brzuszki to zaczynam zazdrościć. Ja mam takiego benca że jak tak dalej będzie rosnąc to w 9 miesiącu mi rąk zabraknie żeby sobie drzwi otworzyć. Ja od 8 tygodnia chodzę tylko w tunikach i ciążowych leginsach. Kupowałam w H&M za 39.99zł nie wiem czy to drogo czy tanio ale wzięłam bo pasowały i wreszcie nic mnie nie cisło A przeszkadza mi wszystko. Nie mogę założyć żadnego golfa ,szalika ani nawet kurtki zasunac do końca bo zaraz mnie na wymioty szarpie. Chyba jednak mdłości u mnie pozostaną do końca jak i poprzednio bo to już 15tc+2dni i nic się nie polepszyło w tej sprawie.
Kurcze czytam o tych Waszych wynikach testu paapa i jestem przerażona bo też mam niedoczynność tarczycy i to dużą. Jak zadzwonią ze złymi wieściami to na zawał chyba zejde.
Jak oglądam te Wasze brzuszki to zaczynam zazdrościć. Ja mam takiego benca że jak tak dalej będzie rosnąc to w 9 miesiącu mi rąk zabraknie żeby sobie drzwi otworzyć. Ja od 8 tygodnia chodzę tylko w tunikach i ciążowych leginsach. Kupowałam w H&M za 39.99zł nie wiem czy to drogo czy tanio ale wzięłam bo pasowały i wreszcie nic mnie nie cisło A przeszkadza mi wszystko. Nie mogę założyć żadnego golfa ,szalika ani nawet kurtki zasunac do końca bo zaraz mnie na wymioty szarpie. Chyba jednak mdłości u mnie pozostaną do końca jak i poprzednio bo to już 15tc+2dni i nic się nie polepszyło w tej sprawie.
Kurcze czytam o tych Waszych wynikach testu paapa i jestem przerażona bo też mam niedoczynność tarczycy i to dużą. Jak zadzwonią ze złymi wieściami to na zawał chyba zejde.
Wiem. Miałam tak poprzednio...Są preparaty, które można stosować już od pierwszego miesiąca ciąży, jak np. Mustela Maternity. Jak mi się skończył to zakupiłam masełko na rozstępy z Palmersa i cos z Rossmanna.
To, że widać ci wcześniej brzuch ciążowy to nie znaczy, że będzie ogromny
Ja mam niedoczynność w wyniku Hashimoto. Leczę się już od 2 lat. Wynik USG genetycznego i testu PAPPa wzoroweHej
Jak oglądam te Wasze brzuszki to zaczynam zazdrościć. Ja mam takiego benca że jak tak dalej będzie rosnąc to w 9 miesiącu mi rąk zabraknie żeby sobie drzwi otworzyć. Ja od 8 tygodnia chodzę tylko w tunikach i ciążowych leginsach. Kupowałam w H&M za 39.99zł nie wiem czy to drogo czy tanio ale wzięłam bo pasowały i wreszcie nic mnie nie cisło [emoji14] A przeszkadza mi wszystko. Nie mogę założyć żadnego golfa ,szalika ani nawet kurtki zasunac do końca bo zaraz mnie na wymioty szarpie. Chyba jednak mdłości u mnie pozostaną do końca jak i poprzednio bo to już 15tc+2dni i nic się nie polepszyło w tej sprawie.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama