reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

U nas badania też ok, przeszliśmy 3 iui, 3 pełne procedury ivf, w lipcu naturalna ciążę tylko niestety pozamaciczna , teraz również naturalna która była zaskoczeniem . Nadal boimy się cieszyć ...

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze :tak: ale dobrze wiem o czym piszesz z tym strachem przed radością...

reklama
Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom-moja matka skakała, kwiczała i płakała jednocześnie:) oczywiście już nawet łóżka nie mogłam sama rozłożyć, bo nie można dźwigać;) dobrze, że tylko 3 dni jestem u rodziców, bo dom wariatów.
Długo nikomu nie mówiliśmy, ale jak już powiedzieliśmy, to mi tak lżej jakoś, dostałam trochę więcej wiary w to, że wszystko będzie dobrze...chociaż nadal mam obawy, jak każda z nas. No i dowiedziałam się, że moja mama przy mnie i mojej siostrze też nie miała żadnych mdłości, ani innych uciążliwych objawów ciążowych, mam to na szczęście po niej:)
P.S. Krwotok z nosa mnie się nie zdarzył nigdy.

Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom-moja matka skakała, kwiczała i płakała jednocześnie:) oczywiście już nawet łóżka nie mogłam sama rozłożyć, bo nie można dźwigać;) dobrze, że tylko 3 dni jestem u rodziców, bo dom wariatów.
Długo nikomu nie mówiliśmy, ale jak już powiedzieliśmy, to mi tak lżej jakoś, dostałam trochę więcej wiary w to, że wszystko będzie dobrze...chociaż nadal mam obawy, jak każda z nas. No i dowiedziałam się, że moja mama przy mnie i mojej siostrze też nie miała żadnych mdłości, ani innych uciążliwych objawów ciążowych, mam to na szczęście po niej:)
P.S. Krwotok z nosa mnie się nie zdarzył nigdy.
My tez dlugo nie mowilisny powiedzielismy tydzien temu;) nie chcielismy zapeszac... ;)
Nic a nic zadnych objawow ? Ja czasem mam takie mulenie a jak jestem glodna to po prostu masakra ;D szybko musze cos przegryzc ale suchego....
A teraz caly czas mam taki nieprzyjemny posmak w ustach ze o matko. I te bole krzyza... az mi na nogę promieniuja
Twoj pierwszy dzidzius? Jak tak to juz w ogole mamy identyczna sytuacje :p na kiedy termin ? ;)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj wyslalam rodzeństwu z dwóch stron informacje o ciąży. Każdy w szoku ;)

Tak poszła informacja :

1520084740-725d158c3832f003-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj wyslalam rodzeństwu z dwóch stron informacje o ciąży. Każdy w szoku ;)

Tak poszła informacja :

1520084740-725d158c3832f003-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super pomysł mu nas też wszyscy już wiedzą, córka nas wyręczyła bo wszędzie od progu woła że będzie starszą siostrą ps. Co do krwawień z nosa to jak smarkam to widzę jakieś delikatne ślady, posmak w ustach też mam taki dziwny a jak czuję głód co lapie mbie czesto w nocy to najlepsza jest mieszanka krakowska oczywiscie gora 1-2 szt ☺ co do starań to i my przeszlismy trochę badan bez konkretnych wskazań czemu ciąży nie ma, przy córce pomogł clostilbegyt a teraz to samo przyszło, jak chcielismy to nie wychodzilo a jak odpuscilismy to nagle taka niespodzianka najlepsza z możliwych.

U nas wie tylko male grono osób. Dzieci też wiedzą i się cieszę. Pytają się tylko kiedy dziedzia będzie albo czy duzo mi już brzuch urósł. Tula się do brzucha, opowiadaja bajki już dzidzi :D Już nawet przeprowadzili dyskusję między sobą który pokój odstąpi :p (chociaż nie ma takiej potrzeby):D starszy syn mówi że woli siostre bo brata już ma hahaha.

reklama
@Aniabrz można jak najbardziej ;)
Dawno sie tu nie odzywałam ale z racji tego że jestem od wczoraj na l4 i mam nakaz leżenia będę mieć więcej czasu na forum.
@Maura89 widzę że tez też masz dwójkę dzieciaków już. Moi chłopcy też się cieszą i gadają z brzuszkiem ale pokojem narazie nie myślą się dzielić :p

Do góry