Annar05
Fanka BB :)
Ja po prenatalnych wczoraj 12+4Wczoraj byłam na prenatalnych 12+2 [emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po prenatalnych wczoraj 12+4Wczoraj byłam na prenatalnych 12+2 [emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Supwr ze sie udalo ! dziewczyny macie krwotoki z nosa ? Ja mam takie delikatne takie smarkanie krwia ale jednak jestNapiszę coś o sobie dziś jest 12t0d. We wtorek mam USG prenatalne. Jest to moje pierwsze dziecko. Staraliśmy się 5 lat, po drodze masa badań, masa zabiegów.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Codziennie rano smarkam krwią. To normalne, przez obrzęknięte naczynia krwionośne, a te w nosie czasami pękają. I to nie są krwotoki [emoji14] w pierwszej ciąży miałam, z nosa fontanna. Ale póki są sporadyczne, to też jest ok.Supwr ze sie udalo ! dziewczyny macie krwotoki z nosa ? Ja mam takie delikatne takie smarkanie krwia ale jednak jest
Napiszę coś o sobie dziś jest 12t0d. We wtorek mam USG prenatalne. Jest to moje pierwsze dziecko. Staraliśmy się 5 lat, po drodze masa badań, masa zabiegów.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom