@seremida dzięki ;-)
@JoAnnA250694 gratuluję, ja też myślałam że będzie dziewczynka a tu niespodzianka :-)
@JoAnnA250694 gratuluję, ja też myślałam że będzie dziewczynka a tu niespodzianka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki super brzuszek ;DZaczynamy 15tc z wypinaniem i muskaniem... [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki cudny brzuszekZaczynamy 15tc z wypinaniem i muskaniem... [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, który tydzień ??[emoji4]Ja po wizycie. Wszystko ok dzidzius ma 55 mm więc doktor zrobil mi badania prenatalne. Przezierność ok, kosć nosowa jest, inne parametry prawidłowe. Nożki i rączki są. Serduszko bije jak trzeba.
Według miesiączki 11tydz+0 dni a wg usg 12 tydz+0 dniSuper, który tydzień ??[emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam Mumusie
Chciałabym do Was dołączyć. Jestem w 11t2d ciąży, termin na 19 września. To moja 2 ciąża. Mam jeszcze synka 5 letniego
Jasne witaj...Cześć dziewczyny czy mogę do Was dołączyć ? Termin mam na 16. 09
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom