reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja mam 6 marca prenatalne. Mam nadzieje ze bedzie wiadomo kto tam siedzi . Mąż liczy ze bedzie córka a ja mam przeczucie ze bedzie 3 Muszkieter :D
Ja czułam od początku dziewczynkę, mąż chciał chłopca no ale cóż hehe [emoji23]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czułam od początku dziewczynkę, mąż chciał chłopca no ale cóż hehe [emoji23]

Hehe chciałabym córkę . mąż tez liczy bo w sumie na chlopaka nie mamy imienia haha, ale jakoś mi sie wydaje ze ja sie prędzej wnuczki doczekam niż corki ;)

Ja mam 14.03 prenatalne to może się tez juz cos dowiem kto siedzi w brzuszku :) mam przeczucie ze dziewczynka , synka juz mam byłaby parka :)

Hehe chciałabym córkę . mąż tez liczy bo w sumie na chlopaka nie mamy imienia haha, ale jakoś mi sie wydaje ze ja sie prędzej wnuczki doczekam niż corki ;)
U mojego męża każdy brat ma najpierw córeczkę później synów nie wiem czemu tak i wygląda na to że u nas też tak będzie [emoji5]️

Witajcie,
Ja dzisiaj nie moge miejsca znaleźć. Juz caly dom wysprzatalam. W nocy źle mi sie spało, a właściwie to zasnelam dopiero chyba kolo 3 :eek:....a gdzie to jeszcze do 20.00 do wizyty.
Trzymajcie kciuki.

Ja też czekam na usg, zaplanowane na 09.03 ... :) Pracuję w służbie zdrowia, więc miałam możliwość częstego podgladania Maluszka, ale aktualnie jestem na zwolnieniu więc dawno Go nie widziałam. Zaczynam się martwić, nachodzą mnie głupie myśli :/ na wizyty chodzę prywatnie, ale do siebie do pracy więc wiadomo jak jest :)

reklama
Do góry