reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Daj znac jak po wizycie . U mnie tez w zasadzie zadnych objawow... tez sie calg czas boje a jeszcse tak latwo sie denerwuje i placze. Boje sie ze to zaszkodzi maluchowi....
Oj jak ja Cię świetnie rozumiem, wizyta wieczorem a ten czas tak powoli biegnie :dry: oviecalam sobie ze jak bedzie ok to wrzuce na luz bo inaczej sie wykoncze chyba, tez mialam i mam mega duzo stresów, powazne choroby wsrod najblizszych....nie trafila się ta moja ciąża na spokojny czas niestety:sad:

Witam. Chciałam dołączyć do Was dziewczyny. Termin z usg na 18 września. Obecnie 10t6dzien ciazy.
Jutro tez mam wizytę u lekarza i też sie boję...zwlaszcza ze wczoraj porobilam porządki u mojej 5 latki w pokoju i tak mnie strasznie krzyż zaczął bolec ze masakra (znaczy mysle że to z tego) i oczywiście weszłam na wujka google a tam oczywiscie ból krzyza = obumarcie ciąży i mnie zmrozilo.
Z objawów ciazowych mam tylko bol piersi.

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj wizytujące!! Będzie dobrze [emoji8]

@Siwajoa witaj :) ból krzyża w ciąży to normalka. Ja też nie mam żadnych objawów, a to już 13t0d i tylko się cieszyć :)

Czyli widzę że panika to pewny objaw ktory towarzyszy nam wszystkim ☺ witam, nową forumowiczkę ☺ jakoś mi tak raźniej jak mogę sobie popisać na forum ☺

@seremida to mnie pocieszylaś:tak: niby normale te bóle krzyży ale żeby az tak szybko
@b_dob dokładnie ja w tej ciazy panikuje masakrycznie zwlaszcza ze ciaza troszke nie planowana tzn mielismy z mężem zaczac sie starac o rodzenstwo dla naszej córeczki od stycznia, a tu bach chyba pod choinkę dostałam cudowny prezent:)
A o starsza córkę staralismy sie chwilę wiec dlatego sie tak teraz boje ze tak latwo poszło

reklama
Moja kolezanka jest juz w 7 miesiacu i mowi ze niesamowite bole krzyza towarzysza jej od samego poczatku ... i to niesamowite podobno non stop na paracetamolu jechala i w 8 tyg miala krwawienia a dzieciatko podobno zdrowe i wszystko w porzadku ;)

Do góry