reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny, jak kupicie i przetestujecie to dawajcie znać :D ja od jakiegoś czasu mogę spać tylko na lewym boku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja na pewno wezmę taką z silikonowymi kuleczkami w środku, bo gąbka się ugniata i jest badziewna. Ta strona supernami wydaje się ok.

Ja jutro właśnie jadę do rodzinnego miasta i będę kupować te z H&M, więc jutro mogę się podzielić "wrażeniami". Niestety, nawet najbardziej rozciągliwe spodnie, które mam w szafie, cisną mnie w brzuch :(
dziękuję, poczekam w takim razie z zamówieniem.

A co do poduszek, to wybieram się właśnie do Lidla, bo za jakieś 60,00 zeta dziś poduszki mają. Może fajne...

dziękuję, poczekam w takim razie z zamówieniem.

A co do poduszek, to wybieram się właśnie do Lidla, bo za jakieś 60,00 zeta dziś poduszki mają. Może fajne...
Te lidlowe z tego co widziałam są całkiem spoko. Jak nie masz większych dolegliwości z kregosłupa, biodra, kolana ani skłonności do omdleń mogą dać radę :)

Dziewczyny, mam dwójkę dzieci, ale ciągle się martwię. Pierwsza ciąża obumarła w 9 tyg- dowiedziałam się w 12 tyg na genetycznym usg. Później dwie ciąże w porządku, ale ciągle panikuje. Przy poprzednich ciążach dużo wymiotowałam, a teraz delikatne poranne mdłości i drażliwe piersi poza tym czuję się świetnie i zamiast się cieszyć to mnie to niepokoi

Dziewczyny, mam dwójkę dzieci, ale ciągle się martwię. Pierwsza ciąża obumarła w 9 tyg- dowiedziałam się w 12 tyg na genetycznym usg. Później dwie ciąże w porządku, ale ciągle panikuje. Przy poprzednich ciążach dużo wymiotowałam, a teraz delikatne poranne mdłości i drażliwe piersi poza tym czuję się świetnie i zamiast się cieszyć to mnie to niepokoi
Ostatnio była u mnie znajoma ja ciągle wymiotowałam, powiedział że mi współczuję jest w drugiej ciąży teraz 6 miesiąc i nigdy nie wymiotowała

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Każda ciąża jest inna, więc nie denerwuj się na zapas :)

Nareszcie udało mi się dodać 16mm szczęścia

Załączniki

• F54FBE47-4C0C-4615-9ADA-4E802B7EEBB9.jpeg
    F54FBE47-4C0C-4615-9ADA-4E802B7EEBB9.jpeg
    21,8 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Ja ostatnie usg mialam w 9 tygodniu. Jutro idę na 12 tygodniowe i tez się boję ze cos moze byc nie tak. Trzymam kciuki zeby wszytsko bylo dobrze

Do góry