Annar05
Fanka BB :)
WitamyWitamy Cię serdecznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamyWitamy Cię serdecznie
Jest graniczna data dla której wykonuje się takie usg. Moja ginekolog mówiła że do 13 tygodnia to najlepszy termin i czas na zebranie danych. Z tego co mi się kojarzy to nie robi się go później niż do 13 tygodnia i 4 dnia?No właśnie a jak myślicie, bo mam dylemat w którym tyg najlepiej zrobić usg genetyczne 12,13 czy 14 tydzień ?
Witam wszystkich w ten jakby nie było mroźny poranek .Dziękuję za dobre słowo,ale pewnie i tak do samego porodu będę o skarba drżała.Doberek witam nowe mamusie i gratuluje udanych wizyt
@Niespodzianka 22 mam koleżankę po 40 która w tym roku w lipcu rodzi. Śmieję się że to ona mnie zaraziła. A ona się smieje że ja zaszłam po koleżeńsku żeby jej smutno samej nie było . Spokojnej ciąży Ci życzę
@Kadża82 czekałam na wieści od ciebie a ty sie tu ukryłaś . Super że wszystko w porzadku, naczekałaś się bidulko na tą wizytę. Serdecznie ci gratuluję!
Miłego dnia dziewczyny
Ja dzis wstałam chora, bede sie kurowac syropem z cebuli i czosnkiem. Bleee
Ja mam za półtorej godziny i jestem w stresie od rana dzis mnie mdli jak nie wiem co nieważne dla Maluszka wytrzymam wszytskoKochane, ja mam dzisiaj wizyte ale dopiero na 20:00 ... 4 tyg nie widzialam fasolki... juz nie moge sie doczekac