reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kobietki a teraz coś z serii przyjemnych tematów. Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci. Jestem w pierwszej ciąży i nie wiem na ile takie przeczucia się sprawdzają dlatego zastanawiam się nad Waszą opinią. Mi wszyscy mówią że będzie chłop a mi nawet w nocy się śni babeczka
Ja w 1 ciazy wysnilam sobie corke. No i moj maz caly czas powtarzal ze on chce corke i zobacze ze bedziemy miec dziewczynke. Sprawdzilo sie.
Teraz juz 2 razy snil mi sie maly chlopczyk i niebieski wozek i jestem ciekawa czy sie sprawdzi. Moja corka caly czas mowi ze mamusia nie ma dzidziusia tylko braciszka i ze bedzie sie dzielic z braciszkiem zabawkami.

reklama
Ja w 1 ciazy wysnilam sobie corke. No i moj maz caly czas powtarzal ze on chce corke i zobacze ze bedziemy miec dziewczynke. Sprawdzilo sie.
Teraz juz 2 razy snil mi sie maly chlopczyk i niebieski wozek i jestem ciekawa czy sie sprawdzi. Moja corka caly czas mowi ze mamusia nie ma dzidziusia tylko braciszka i ze bedzie sie dzielic z braciszkiem zabawkami.
Mi też się śnił pierwszy chłopczyk i czułam że jest chłopak i tak było mam synusia.A teraz mi się śni dziewczynka :) ciekawe czy się sprawdzi

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Pięknie! Ciekawe czy u mnie będzie podobnie Juz się nie mogę doczekać aż bedzie widać płeć na USG

Ja w poprzedniej ciąży od początku mówiłam że będzie synuś i jest. Teraz też uważam że kolejny chłopak się tam kryje, zobaczy czy przeczucie mnie nie myli

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki a teraz coś z serii przyjemnych tematów. Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci. Jestem w pierwszej ciąży i nie wiem na ile takie przeczucia się sprawdzają dlatego zastanawiam się nad Waszą opinią. Mi wszyscy mówią że będzie chłop a mi nawet w nocy się śni babeczka
U mnie musi być chłopczyk. Ani razu mi nawet przez myśl nie przeszła dziewczynka. Nawet z mężem mówimy o dziecku „junior”, rodzice pytają jak tam ich wnuczek;) trzymam kciuki za testosteron :laugh2:

Mi też się sprawdziło mówiłam ,że będzie syn i jest [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciekawe jak to będzie jutro wchodzę w 11tydzien ,zrobi mi prenatalne? A może dowiem się kto mieszka w brzuszku [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry