Ewarut
Fanka BB :)
Po czasie przestają. Niektóre kobiety w ogóle nie odczuwają bólu piersi. Spokojnie [emoji2]U mnie panika bo piersi przestały bolec
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po czasie przestają. Niektóre kobiety w ogóle nie odczuwają bólu piersi. Spokojnie [emoji2]U mnie panika bo piersi przestały bolec
Ja miałam obumarcie płodu i nie wiem kiedy to się stało bo cały czas czułam się tak samo raz lepiej raz gorzej. Serduszko biło a w 9 tygodniu przestało. Nie zamartwiaj się na zapas.Wiem, ale ciągle bolały a od kilku dni nic. Usg dopiero za 2 tygodnie a tyle się naczytalam o obumarciu płodu itp.
Przykro mi. Staram się myśleć pozytywnie, ale wiesz jak to jestJa miałam obumarcie płodu i nie wiem kiedy to się stało bo cały czas czułam się tak samo raz lepiej raz gorzej. Serduszko biło a w 9 tygodniu przestało. Nie zamartwiaj się na zapas.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj doskonale wiem jak to jest. Ja jutro mam wizytę decydującą. Nie byłam jak miesiąc temu.Przykro mi. Staram się myśleć pozytywnie, ale wiesz jak to jest
Ja przez cala ciaze mialam zgage. Nic nie pomagalo ani mleko ani migdaly nic. Na doslownie chwile pomagaly tabletki do ssania R e n n i e przynajmniej zdazylam usnac sa owocowe i mietowe.Co na zgage?
Mnie tez czasem przestaja a nastepnego dnia najchetniej bym je odciela, bo tak bola. To normalne ze tak jest. Tez tak mialam i mam zdrowa core. Nie ma regulyU mnie panika bo piersi przestały bolec