reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wiem, ale ciągle bolały a od kilku dni nic. Usg dopiero za 2 tygodnie a tyle się naczytalam o obumarciu płodu itp.

Wiem, ale ciągle bolały a od kilku dni nic. Usg dopiero za 2 tygodnie a tyle się naczytalam o obumarciu płodu itp.
Ja miałam obumarcie płodu i nie wiem kiedy to się stało bo cały czas czułam się tak samo raz lepiej raz gorzej. Serduszko biło a w 9 tygodniu przestało. Nie zamartwiaj się na zapas.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam obumarcie płodu i nie wiem kiedy to się stało bo cały czas czułam się tak samo raz lepiej raz gorzej. Serduszko biło a w 9 tygodniu przestało. Nie zamartwiaj się na zapas.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi. Staram się myśleć pozytywnie, ale wiesz jak to jest ;)

Dzien dobry w srodowy poranek. Najchetniej polozylabym sie dalej spac, ale odprowadze starszego aniolka z rozkami do przedszkola, wyprowadze psa i moge wskoczyc pod kolderke od nowa.
Mleko wczoraj wciagnelam i troche pomoglo.

Co do bolacych piersi to mnie tez bolaly ale od jakiegos czasu wogole ich nie czuje, wiec nie obawiajcie sie na zapas. Sciskam.

Kobietki a teraz coś z serii przyjemnych tematów. Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci. Jestem w pierwszej ciąży i nie wiem na ile takie przeczucia się sprawdzają dlatego zastanawiam się nad Waszą opinią. Mi wszyscy mówią że będzie chłop a mi nawet w nocy się śni babeczka

reklama
Do góry