reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kobietki a teraz coś z serii przyjemnych tematów. Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci. Jestem w pierwszej ciąży i nie wiem na ile takie przeczucia się sprawdzają dlatego zastanawiam się nad Waszą opinią. Mi wszyscy mówią że będzie chłop a mi nawet w nocy się śni babeczka
Ja w 1 ciazy wysnilam sobie corke. No i moj maz caly czas powtarzal ze on chce corke i zobacze ze bedziemy miec dziewczynke. Sprawdzilo sie.
Teraz juz 2 razy snil mi sie maly chlopczyk i niebieski wozek i jestem ciekawa czy sie sprawdzi. Moja corka caly czas mowi ze mamusia nie ma dzidziusia tylko braciszka i ze bedzie sie dzielic z braciszkiem zabawkami.

reklama
Ja w 1 ciazy wysnilam sobie corke. No i moj maz caly czas powtarzal ze on chce corke i zobacze ze bedziemy miec dziewczynke. Sprawdzilo sie.
Teraz juz 2 razy snil mi sie maly chlopczyk i niebieski wozek i jestem ciekawa czy sie sprawdzi. Moja corka caly czas mowi ze mamusia nie ma dzidziusia tylko braciszka i ze bedzie sie dzielic z braciszkiem zabawkami.
Mi też się śnił pierwszy chłopczyk i czułam że jest chłopak i tak było mam synusia.A teraz mi się śni dziewczynka :) ciekawe czy się sprawdzi

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Pięknie! Ciekawe czy u mnie będzie podobnie Juz się nie mogę doczekać aż bedzie widać płeć na USG

Ja w poprzedniej ciąży od początku mówiłam że będzie synuś i jest. Teraz też uważam że kolejny chłopak się tam kryje, zobaczy czy przeczucie mnie nie myli

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki a teraz coś z serii przyjemnych tematów. Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci. Jestem w pierwszej ciąży i nie wiem na ile takie przeczucia się sprawdzają dlatego zastanawiam się nad Waszą opinią. Mi wszyscy mówią że będzie chłop a mi nawet w nocy się śni babeczka
U mnie musi być chłopczyk. Ani razu mi nawet przez myśl nie przeszła dziewczynka. Nawet z mężem mówimy o dziecku „junior”, rodzice pytają jak tam ich wnuczek;) trzymam kciuki za testosteron :laugh2:

Mi też się sprawdziło mówiłam ,że będzie syn i jest [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciekawe jak to będzie jutro wchodzę w 11tydzien ,zrobi mi prenatalne? A może dowiem się kto mieszka w brzuszku [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry