reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja narazie nie rozmawiam z mężem o imionach bo on i ja chcemy inne, wiem że dziewczynce na drugie dam Celina po babci, tak bardzo chciała prawnuka albo prawnuczkę i biedna nie doczekała

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję... u mnie na odwrót prabababcia tak bardzo chciała doczekać praprawnuka że umarła gdy moje dziecko miało 3 miesiące. Miała wtedy 98 lat.

reklama
Współczuję... u mnie na odwrót prabababcia tak bardzo chciała doczekać praprawnuka że umarła gdy moje dziecko miało 3 miesiące. Miała wtedy 98 lat.
Miałam wesele w czerwcu wtedy już płakała że doczekała, dwa miesiące po ślubie trafiła do szpitala leżała w nim aż do śmierci, tydzień później dowiedziałam się że będę mamą

Ja tez jem teraz na przemian slodkie i kwasne i wysypalo mi twarz i o dziwo moja glowa zaczela dziwnie reagowac na szampon i dostalam lupiezu ktorego nigdy nie mialam. A z cora 24 na dobe jadlam slodkie. Nawet w nocy wstawalam po kanapke z nutella bo mi sie przysnila a cere za to mialam duzo ladniejsza.
Hmm ja też dostałam łupież ale nie łączyłam tego z ciążą

Ja wlasnie polaczylam go z ciaza bo nigdy nie mialam z tym problemu a dzisiaj bede biec do rossmana po inny szampon bo zwariuje z ta glowa.

Ja wlasnie polaczylam go z ciaza bo nigdy nie mialam z tym problemu a dzisiaj bede biec do rossmana po inny szampon bo zwariuje z ta glowa.
No ja też nie zmieniałam szamponu a dostałam hmm ale czy można stosować jakiś przeciwłupieżowy

Kobietki a teraz coś z serii przyjemnych tematów. Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci. Jestem w pierwszej ciąży i nie wiem na ile takie przeczucia się sprawdzają dlatego zastanawiam się nad Waszą opinią. Mi wszyscy mówią że będzie chłop a mi nawet w nocy się śni babeczka

Ja mam od początku jakieś przeczucie, że będzie dziewczynka. Ale zobaczymy, jak będzie. Dla chłopca mam wybrane imię od dawna Sławek :)

9t6d [emoji7]

Mi jest zupełnie obojętne czy chłopiec czy dziewczynka, wiem że mój luby wolał by chłopca

reklama
Witajcie widzę że sezon chorobowy w pełni. Ja dziś pierwszy dzień wstałam i cos ogarnęłam ale teraz znowu leżę. Od niedzieli cały czas temperatura i mega gęsty katar.
Co do płci to nie mam przeczuć żadnych. Mam juz dwoch chłopców, fajnie by było jakby była dziewczynka ale jak będzie chłopiec też Super, przynajmniej będę ekspertką w tej dziedzinie
Życzę powodzenia wszystkim wizytujacym dzisiaj i zdrówka

Do góry