reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja narazie nie rozmawiam z mężem o imionach bo on i ja chcemy inne, wiem że dziewczynce na drugie dam Celina po babci, tak bardzo chciała prawnuka albo prawnuczkę i biedna nie doczekała

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję... u mnie na odwrót prabababcia tak bardzo chciała doczekać praprawnuka że umarła gdy moje dziecko miało 3 miesiące. Miała wtedy 98 lat.

reklama
Współczuję... u mnie na odwrót prabababcia tak bardzo chciała doczekać praprawnuka że umarła gdy moje dziecko miało 3 miesiące. Miała wtedy 98 lat.
Miałam wesele w czerwcu wtedy już płakała że doczekała, dwa miesiące po ślubie trafiła do szpitala leżała w nim aż do śmierci, tydzień później dowiedziałam się że będę mamą

Ja tez jem teraz na przemian slodkie i kwasne i wysypalo mi twarz i o dziwo moja glowa zaczela dziwnie reagowac na szampon i dostalam lupiezu ktorego nigdy nie mialam. A z cora 24 na dobe jadlam slodkie. Nawet w nocy wstawalam po kanapke z nutella bo mi sie przysnila a cere za to mialam duzo ladniejsza.
Hmm ja też dostałam łupież ale nie łączyłam tego z ciążą

Ja wlasnie polaczylam go z ciaza bo nigdy nie mialam z tym problemu a dzisiaj bede biec do rossmana po inny szampon bo zwariuje z ta glowa.

Ja wlasnie polaczylam go z ciaza bo nigdy nie mialam z tym problemu a dzisiaj bede biec do rossmana po inny szampon bo zwariuje z ta glowa.
No ja też nie zmieniałam szamponu a dostałam hmm ale czy można stosować jakiś przeciwłupieżowy

Kobietki a teraz coś z serii przyjemnych tematów. Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci. Jestem w pierwszej ciąży i nie wiem na ile takie przeczucia się sprawdzają dlatego zastanawiam się nad Waszą opinią. Mi wszyscy mówią że będzie chłop a mi nawet w nocy się śni babeczka

Ja mam od początku jakieś przeczucie, że będzie dziewczynka. Ale zobaczymy, jak będzie. Dla chłopca mam wybrane imię od dawna Sławek :)

9t6d [emoji7]

Mi jest zupełnie obojętne czy chłopiec czy dziewczynka, wiem że mój luby wolał by chłopca

reklama
Witajcie widzę że sezon chorobowy w pełni. Ja dziś pierwszy dzień wstałam i cos ogarnęłam ale teraz znowu leżę. Od niedzieli cały czas temperatura i mega gęsty katar.
Co do płci to nie mam przeczuć żadnych. Mam juz dwoch chłopców, fajnie by było jakby była dziewczynka ale jak będzie chłopiec też Super, przynajmniej będę ekspertką w tej dziedzinie
Życzę powodzenia wszystkim wizytujacym dzisiaj i zdrówka

Do góry