reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Co do plci to hmmm.. nie mam zadnych przeczuc. Cora twierdzi ze bedzie chlopczyk ale lepiej zeby byla dziewczynka bo wszystkie imiona dla chlopcow sa „glupie”. Moj maz tez twierdzi ze chlopczyk bo inaczej przechodze ciaze niz z corka

Pierwsza mam core tak jak chcieliśmy z mężem a teraz to mi w zasadzie obojętne. Byle żeby zdrowe było. Ta ciążę przechodzę inaczej jest ciężej. Rodzina moja twierdzi że będzie druga córka a męża że syn. A ja jem na zmianę słodkie i kwaśne

Witam dziewczyny
Ja na początku myślałam że będzie chłopiec, ale od jakoś 6 tyg wymioty, pogorszyła mi się cera, zmieniły smaki i mama mowi, że dziewczynka, teściowa też by chciała wnusie

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do plci to hmmm.. nie mam zadnych przeczuc. Cora twierdzi ze bedzie chlopczyk ale lepiej zeby byla dziewczynka bo wszystkie imiona dla chlopcow sa „glupie”. Moj maz tez twierdzi ze chlopczyk bo inaczej przechodze ciaze niz z corka
To umnie odwrotnie wszystkie dla dziewczynek są ,,głupie '' i jak przeglądałam wszystkie oklepane albo beznadziejne.Nie ma w czym wybrać niestety więc jak będzie córka to wiem że ciężko będzie wybrać bo imiona oklepane Lenki Amelki itd a mniej popularne to naprawdę dziwne są

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

To umnie odwrotnie wszystkie dla dziewczynek są ,,głupie '' i jak przeglądałam wszystkie oklepane albo beznadziejne.Nie ma w czym wybrać niestety więc jak będzie córka to wiem że ciężko będzie wybrać bo imiona oklepane Lenki Amelki itd a mniej popularne to naprawdę dziwne są

U nas imie to maz z corka juz dawno wymyslili dla dziewczynki bedzie Amanda bo jest jakies elastyczne, i po polsku i po szwedzku ok a syn to jakies czary mary.. nic ciekawego nie ma

Jak już jest moda na jakieś imię to połowa dziewczynek z roku u mnie na wiosce ma takie aż to jest dziwne

Nam teraz podobają się imiona Anastazja i Aleksander ale jest jeszcze tak dużo czasu że zawsze możemy zmienić zdanie...

Nam teraz podobają się imiona Anastazja i Aleksander ale jest jeszcze tak dużo czasu że zawsze możemy zmienić zdanie...
Ja narazie nie rozmawiam z mężem o imionach bo on i ja chcemy inne, wiem że dziewczynce na drugie dam Celina po babci, tak bardzo chciała prawnuka albo prawnuczkę i biedna nie doczekała

reklama
Ja tez jem teraz na przemian slodkie i kwasne i wysypalo mi twarz i o dziwo moja glowa zaczela dziwnie reagowac na szampon i dostalam lupiezu ktorego nigdy nie mialam. A z cora 24 na dobe jadlam slodkie. Nawet w nocy wstawalam po kanapke z nutella bo mi sie przysnila a cere za to mialam duzo ladniejsza.

Do góry