agnieszkaaa88
Fanka BB :)
U mnie tesciowa mowi ze chcialaby małą kopie mnie i ja cos mam takie przeczucia ze bedzie córka. Zobaczmy za pare miesiecy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To umnie odwrotnie wszystkie dla dziewczynek są ,,głupie '' i jak przeglądałam wszystkie oklepane albo beznadziejne.Nie ma w czym wybrać niestety więc jak będzie córka to wiem że ciężko będzie wybrać bo imiona oklepane Lenki Amelki itd a mniej popularne to naprawdę dziwne sąCo do plci to hmmm.. nie mam zadnych przeczuc. Cora twierdzi ze bedzie chlopczyk ale lepiej zeby byla dziewczynka bo wszystkie imiona dla chlopcow sa „glupie”. Moj maz tez twierdzi ze chlopczyk bo inaczej przechodze ciaze niz z corka
To umnie odwrotnie wszystkie dla dziewczynek są ,,głupie '' i jak przeglądałam wszystkie oklepane albo beznadziejne.Nie ma w czym wybrać niestety więc jak będzie córka to wiem że ciężko będzie wybrać bo imiona oklepane Lenki Amelki itd a mniej popularne to naprawdę dziwne są
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak już jest moda na jakieś imię to połowa dziewczynek z roku u mnie na wiosce ma takie aż to jest dziwneTo umnie odwrotnie wszystkie dla dziewczynek są ,,głupie '' i jak przeglądałam wszystkie oklepane albo beznadziejne.Nie ma w czym wybrać niestety więc jak będzie córka to wiem że ciężko będzie wybrać bo imiona oklepane Lenki Amelki itd a mniej popularne to naprawdę dziwne są
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja narazie nie rozmawiam z mężem o imionach bo on i ja chcemy inne, wiem że dziewczynce na drugie dam Celina po babci, tak bardzo chciała prawnuka albo prawnuczkę i biedna nie doczekałaNam teraz podobają się imiona Anastazja i Aleksander ale jest jeszcze tak dużo czasu że zawsze możemy zmienić zdanie...