reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny dostałam link na grupę zamkniętą ale nie umiem na nią wejść czy któraś mogłaby mi wytłumaczyc jak to zrobić krok po kroku
Właśnie z linku najcześciej nie działa. Używasz aplikacji czy strony internetowej?
Ogólnie to w jednym i drugim wyszukaj w lupce(albo polu szukaj) wrześnióweczki 2018 prywatnie. I normalnie powinnaś wejść w temat :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dostałam link na grupę zamkniętą ale nie umiem na nią wejść czy któraś mogłaby mi wytłumaczyc jak to zrobić krok po kroku
1517847429-cb9624bbb2c308cb-aaaaaa.jpeg
tu szukaj

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja. Paulina, lat 22, drugie dziecko w drodze. Mieszkamy w Sztokholmie. Starsza cora ma 5 lat. Termin na koniec wrzesnia, dokladna data nieokreslona ze wzgledu na to ze tutaj ustala sie ja dopiero na USG w 18tc. Objawow mnostwo, od dwoch tygodni mdlosci a od soboty nieustajace wymioty. Na dodatek jakas swedzaca wysypka na ciele a spotkanie z polozna dopiero 13 lutego. Pozdrawiam i mam nadzieje ze przyjmiecie nas
Witaj

Ostatnia edycja:
Witaj
Ja tez mieszkam w Szwecji ale 600 km od ciebie w Nordmaling.
Z utesknieniem czekam na usg w 18 tyg.
Jeszcze tylko 10 tyg
O mamo, toz to konkretna polnoc juz skoro u nas -11 to ja jest u Was? Ja USG mialam juz dwa razy ale prywatnie. 13 lutego mam polozna i zobaczymy czy zleci mi te panstwowe troche wczesniej czy dopiero 18tc. A ty juz mialas spotkanie z polozna? Pozdrawiam

reklama
Na mdłości różne są sposoby, niektórym pomaga woda z cytryną, migdały, imbir. Mnie pomaga nie bycie głodną, bo później masakra.

Ja jutro pierwsza wizyta. Nie umiem się doczekać.

Do góry