D
Deleted member 178444
Gość
Tak mnie część z Was zaaferowana na grupie zamkniętej, że zapomniałam o tym wątku witam nowe wrzesniowki @Gosia0210 kiedy masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@StarAnia w czwartek, ale nie wiem czy wytrzymam[emoji23]
Wytrzymasz, już niedługo! A ja mam przeczucie, że Twoja dzielna fasolka doprowadzi Cię do łez radości
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja ciśnienie na wizytach mam zwykle w normie, ale z pulsem poniżej 100 nie schodzęJa przed każdą wizyta tak się stresuję że ostatnio ciśnienie miałam aż 150 xD z ciśnieniem nigdy problemie nie miałam więc umówiłam się z Panią pielęgniarka że będę mierzyła sobie w domu i w kartę będziemy pisały to domowe. Na spokojnie wychodzi 123/74 więc wszystko gra, ale pomimo najszczerszych chęci strach jest i ja chyba uspokoje się dopiero po 12tyg. Wtedy ryzyko poronienia spada zdaje się do 2%.