reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

O matko, człowiek wchodzi w tu takie pyszności!

U mnie słabo dzisiaj. Głowa boli potwornie, wymioty rano, mdłości ciągle, mało jem, ale coś.

Kebab, gofry,... Aaaa! U mnie wczoraj były takie naleśniki. Dzisiaj mam zapiekanke pyszna, ale słabo mi idzie jej jedzenie.

Byłam u gina. Wg usg jednak wyszło, że ciąża tydzień starsza haha. Z synem było to samo i urodził się po terminie wg OM i duży dość [emoji23].
Wszystko ok, skierowanie ma badania mam, zaświadczenie o ciąży też, no i najważniejsze zwolnienie [emoji41]. Zobaczę co jutro powiedzą w pracy.
Wizytę mam na walentynki, wtedy założymy kartę ciąży i kolejne zwolnienie.

Jutro mamy kolejny intensywny dzień, bo rano jedziemy zawieźć zwolnienie, potem na śniadanie jakieś gdzieś, do teściów powiedzieć, na zakupy i oglądać mieszkanie, bo dzisiaj facet się wyprowadził [emoji16].

Zazdroszczę każdej która nie ma dolegliwości lub ma je małe. Ja chyba za dobrze miałam w poprzedniej ciąży. Chyba że tym razem to mała Iga jak na dziewczynkę przystało ma swoje wymagania [emoji3]

reklama
Ale pyszności pokazujecie. U mnie w końcu dziś były polędwiczka w sosie pieczarkowym.

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny,w koncu mialam chwilke,zeby nadrobic,bo naprodukowalyscie stron...
Zazdroszcze tym,ktore juz widzialy swoje malenstwa. Ja jeszcze sporo mam do odczekania. Pierwsza wizyte mam w polowie lutego,to bedzie 7 t i 4 d.
Specjalnie tak sie umowilam,zeby byla szansa na serduszko,bo w pierwszej ciazy poszlam prawie od razu po tescie i tylko zaplacilam 150 zeta za wizyte a i tak uslyszalam,ze usg nie bedzie robic,bo i tak jeszcze za wczesnie. Dlatego tym razem od razu postanowilam odczekac ile trzeba,ale straaaasznie mi sie dluzy.
Tym bardziej,ze chcemy o ciazy powiedziec po badaniu,a mnie juz korci,zeby wszystkim mowic...
Niektore z Was beda juz po prenatnych...
Trzymajcie sie cieplo.
Ja walcze z nudnosciami...

@Gosia0210 daj znac, kochana!
Tez juz czekam do wizyty, 6 lutego mam i znowu zobacze grocha <3 ciekawe jaki duzy bedzie Grochu. Wg ostatniego usg to bedzie 10t2d

reklama
@Gosia0210 daj znac, kochana!
Tez juz czekam do wizyty, 6 lutego mam i znowu zobacze grocha <3 ciekawe jaki duzy bedzie Grochu. Wg ostatniego usg to bedzie 10t2d
Ja też niecierpliwie czekam na wizytę,która mam w piątek...to będzie 7t1d. Ostatnio jak byłam to był tylko pęcherzyki ciążowy z kropeczką w środku... oby teraz było wszystko dobrze...Z niecierpliwością czekam na serduszko...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry