reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jestem już. Było oczywiście opóźnień i jak nigdy nie przyjmował mój lekarz a jakis młody w jego zastępstwie. Serduszko bije! Az sie popłakałam ale później mi powiedział zebym w piątek przyszła jak będzie mój ginekolog bo według tego Maleństwo jest zdecydowanie za małe. Wystraszyłam się bo tak brzmialo jakby nie chciał mi sam o czymś powiedzieć więc teraz czekam na piątek

w5wqzbmhtbjgomj7.png
Ja już slychac serduszko to duży plus! Czekaj do piątku ale moja ciaza jest młodsza o 1.5tygodnia prawie więc u Ciebie będzie najprawdopodobniej to samo.:) chociaż e takim wypadkupowinien obliczyć wiek płodu N podstawie wymiarów no ale nic straconego..do piatkuniedaleko;)

reklama
Ja mam to samo niestety i to boli mnie z tylu z przodu z boku pod pępkiem w kroku wszędzie dosłownie najlepiej jest jak leżę

f2w3yx8d0kxq4mjo.png
U mnie to trwa dosłownie może 15sekund taki ból. I przechodzi. Nawet już zauważyłam że jest to w określonych godzinach.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny

Nie odzywałam się przez weekend bo nie miałam weny, prawie cały weekend przeleżałam plackiem a męża wygoniłam do kuchni gotować obiadki [emoji4]
Ale trzeba jakość się ogarnąć bo niedługo wracam do pracy. Nie wiem jak ja dam tam rade bo energii u mnie zero. Najchętniej bym spala cały dzień.
I jeszcze te mdłości mnie dobijają. Czasami myślę ze paw jest blisko [emoji23]a tak się cieszyłam na początku z dobrego samopoczucia eh

Umówiłam się na wizytę prywatna do gina . Idę w sobotę zobaczyć fasolkę [emoji7]

Bardzo współczuje tym dziewczyna co straciły swoje fasolki. Bardzo jest to przykre i ciężko znaleść jest słowa pocieszenia. Życzę żebyście jak najszybciej dołączyły do grona szczęśliwych mamusiek. Powodzenia i wszystkiego dobrego [emoji10]

Gratulacje dla nowych mam i gratulacje udanych wizyt fasolowych [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie ta sama sytuacja, tylko krocej do 10sekund.
Najsilniejszy jest po kąpieli jak już leżę w łóżku spokojnie.

Pamiętam jak byłam w pierwszej ciąży i syn kopał jak woda leciała po brzuszku. Później i do tej pory z resztą uwielbia się kąpać.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Mrrr- mam tak samo energii zero [emoji33] doslownie brak sil i checi na cokolwiek buuu i spac tez bym mogla calymi dniami i nocami [emoji33]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry