Tak się zdarza czasami po prostu i już. Nie ma w tym niczyjej winy, głowa do góry i działaj w kolejnym cyklu ;*Poronienie
reklama
Hej dziewczyny Według ostatniej miesiączki termin przypadałby mi na 4 października jednak nie znalazłam jeszcze takiego forum. Zrobiłam test ciązowy i w koncu wyszedł pozytywnie. Robiłam pierwszą betę w czwartek 25-01-18 i wyszła mi 12,250... jaki powinien być przyrost po 4 dniach i jaką powinnam mieć jutro? Strasznie się denerwuje. Powiedzcie kiedy miałyście pierwsze usg i jakie miałyście pierwsze Bety i z jakim przyrostem. Z gory dziękuje za odpowiedzi
Mimi93
Fanka BB :)
Ja też 7.02Hejo! ja z kolei dowiem się czegoś 7.02 mam nadzieję, że moja parszywa tarczyca nie zadziałała jak tabletka poronna, bo jest taka możliwość.
Tez pobolewają mnie jakby jajniki, ale ręki sobie nie utnę, że to na pewno są właśnie jajniki Nigdy nie potrafiłam określić bólu w tamtych rejonach... Dopóki nie ma krwi, staram się nie denerwować
Co do picia... ja chwilami zapominam, że muszę dużo pić, ale walczę z tym
Annar05
Dziewczyny jak wasze hormony ?ja juz sama ze soba niedaje rady smieje sie placzac na przemian moje dzieci 8 i 11lat patrza jak na wariatke ...nie pamietam zebym tak miala w poprzednich dwóch ciazach moze to bylo tak dawno i nie pamietam jaka roznica wieku pomiedzy waszymi szkrabami...
Dziewczyny jak wasze hormony ?ja juz sama ze soba niedaje rady smieje sie placzac na przemian moje dzieci 8 i 11lat patrza jak na wariatke ...nie pamietam zebym tak miala w poprzednich dwóch ciazach moze to bylo tak dawno i nie pamietam jaka roznica wieku pomiedzy waszymi szkrabami...
Corka ma 9 lat
Witaj! Gratulacje! Niestety nie znam sie na przyrostach bety.Hej dziewczyny Według ostatniej miesiączki termin przypadałby mi na 4 października jednak nie znalazłam jeszcze takiego forum. Zrobiłam test ciązowy i w koncu wyszedł pozytywnie. Robiłam pierwszą betę w czwartek 25-01-18 i wyszła mi 12,250... jaki powinien być przyrost po 4 dniach i jaką powinnam mieć jutro? Strasznie się denerwuje. Powiedzcie kiedy miałyście pierwsze usg i jakie miałyście pierwsze Bety i z jakim przyrostem. Z gory dziękuje za odpowiedzi
Tu dziewczyny zapisuja sie na październik Link do: Październikowe mamy 2018
U mas będzie różnica 8lat. Trochę mnie to przeraża. Maly juz taki ogarnięty. Można z nim normalnie pogadać. A teraz znow pieluchy i bezsenne noce...
Annar05
Mam to samo!!!przeplata sie radosc z przerazeniem , ale damy radeoby wszystko bylo dobrze bo panikuje bardziej niz w dwóch poprzednich razem wzietych:0Witaj! Gratulacje! Niestety nie znam sie na przyrostach bety.
U mas będzie różnica 8lat. Trochę mnie to przeraża. Maly juz taki ogarnięty. Można z nim normalnie pogadać. A teraz znow pieluchy i bezsenne noce...
reklama
K
Kkk88
Gość
Będzie dobrze mój chdzesniak właśnie został starszym bratem różnica 9lat.. opiekuje się nosi bawi się.. taki dorosły się poczuł teraz mówi że czeka na moje bo ten jego brat to już zaczyna chodzić i mu uciekaWitaj! Gratulacje! Niestety nie znam sie na przyrostach bety.