reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny :) Co tu się dziś dzieje od rana [emoji23] Od siebie o przesądach dorzucę, że jak poinformowałam moja babcie o ciąży 12, zdaje się to wygłosiła mi mowę, że bardzo źle i nieodpowiedzialnie się zachowałam ponieważ w ciążę nie zachodzi się w miesiącu w którym się poroniło. Tak ponoć kiedyś mówili nawet lekarze. Nie szło jej wytłumaczyć że z całą pewnością zaszłam w ciążę w grudniu. :)

reklama
Hej dziewczyny :) Co tu się dziś dzieje od rana [emoji23] Od siebie o przesądach dorzucę, że jak poinformowałam moja babcie o ciąży 12, zdaje się to wygłosiła mi mowę, że bardzo źle i nieodpowiedzialnie się zachowałam ponieważ w ciążę nie zachodzi się w miesiącu w którym się poroniło. Tak ponoć kiedyś mówili nawet lekarze. Nie szło jej wytłumaczyć że z całą pewnością zaszłam w ciążę w grudniu. :)
No babcią to raczej ciężko przegadać one wiedzą lepiej i to ich bo kiedyś było tak ... itp ahhh :)

Ja pamiętam jak mam mówiła z resztą do tej pory mówi , że jak sie śni brudna woda to będzie choroba a jak ksiądz to złodziej....
Mi mówili że jak snia się zęby to śmierć.. Ja np do tej pory pamiętam sen jak miałam 7 czy 8 lat..śniły mi się pięknie czarne konie biegajace po łące.. do tej pory nie wiem co on miał oznaczac

A ja miałam cudowna babcię i z pazurem jakieś pół roku przed moim ślubem byłam u niej , pyta mnie się kiedy mam zamiar zabrać się za powiększanie rodziny, ja na to że narazie nie mam czasu że po slubie, ona tylko podkręciła głową i mówi co ty byś pierwsza z brzuchem do ślubu szła ?? [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi mówili że jak snia się zęby to śmierć.. Ja np do tej pory pamiętam sen jak miałam 7 czy 8 lat..śniły mi się pięknie czarne konie biegajace po łące.. do tej pory nie wiem co on miał oznaczac
Nie mam pojęcia.
Z pewnością można to jakoś zinterpretować , ale trzeba by było sie w to zagłębić.

Moja babcia również jest cudowna... Jak ma dobry dzień. Nie no żartuje, jest jednak osoba która jest mocno charakterna i musi zawsze być po jej. Aczkolwiek jak wtedy 13 zaczęły mi się plamienia, a rok temu właśnie 13 stycznia trafiłam na oddział to aż się nogi podemna ugieły, że jednak może coś w tym jest, tak można kogoś przestraszyć gadaniem[emoji23] [emoji23] w ogóle wczoraj uświadomiłam sobie że w tym roku niewiele będę mogła zrobić na mojej działce :( a tyle miałam planów.

A ja miałam cudowna babcię i z pazurem jakieś pół roku przed moim ślubem byłam u niej , pyta mnie się kiedy mam zamiar zabrać się za powiększanie rodziny, ja na to że narazie nie mam czasu że po slubie, ona tylko podkręciła głową i mówi co ty byś pierwsza z brzuchem do ślubu szła ?? [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi moja mówiła zawsze że nie bierze się kota w worku

reklama
1516874799-47edfdb6f5c123cd-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny jestem nową:) dziś robiłam test . Albo testy! Jestem w szoku.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry