reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No dobra dziewczyny to krótkie przedstawienie:)
Mam na imię Monika i w lutym skończę 31 lat
Nigdy się nie starałam o dzidziusia i jestem w Szoku że to poszło za 1 razem ! Obliczylam płodne które wychodziły 10.01 . Dziś robiłam testy :) szok
I nie wiem co teraz :D co mam jeść, jakiego lekarza szukać.. Boże Panika ! Wy też tak mialyscie??

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też była panika ale jak zobaczyłam fasolkę to już jest czysta miłość [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Marciątko moje dzieci są placówkowe, więc nie jest źle. Teraz niestety obydwoje chorzy. Młodszy ma zapalenie płuc już :( na szczęście bez szpitala, bo jest w dobrym stanie, ale jego pierwszy antybiotyk.
No i nie wiem jak będzie, jak mój będzie wyjeżdżał na delegacje :/ teraz czekam do jego powrotu z pracy jak na zbawienie :)

Dziękuję.
Mnie ciut martwi, że młodsza, bo miałam już tak, ale wtedy była różnica dwóch tygodni i nie było opcji na to. Teraz seks był regularny, w końcu na tabsach :) i jest możliwe, że było trochę później.
To moja kropka:
1516875588-f295af6285634f01-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Moniorek - przechodzi, ale teraz hormony szaleją :)

Na spokojnie szukaj lekarza, masz jeszcze czas - na pierwszą wizytę nie ma co pędzić od razu.

A ja to z tych co nic mężowi nie pokazali przed ślubem i się cieszę ;)

reklama
Mój Maz będzie w Szoku:) dzwonił właśnie, miałam na końcu języka że jestem w ciąży. Ale pracuje na dachach więc wolałam nie mówić [emoji16][emoji6]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry