reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny :) Co tu się dziś dzieje od rana [emoji23] Od siebie o przesądach dorzucę, że jak poinformowałam moja babcie o ciąży 12, zdaje się to wygłosiła mi mowę, że bardzo źle i nieodpowiedzialnie się zachowałam ponieważ w ciążę nie zachodzi się w miesiącu w którym się poroniło. Tak ponoć kiedyś mówili nawet lekarze. Nie szło jej wytłumaczyć że z całą pewnością zaszłam w ciążę w grudniu. :)

reklama
Hej dziewczyny :) Co tu się dziś dzieje od rana [emoji23] Od siebie o przesądach dorzucę, że jak poinformowałam moja babcie o ciąży 12, zdaje się to wygłosiła mi mowę, że bardzo źle i nieodpowiedzialnie się zachowałam ponieważ w ciążę nie zachodzi się w miesiącu w którym się poroniło. Tak ponoć kiedyś mówili nawet lekarze. Nie szło jej wytłumaczyć że z całą pewnością zaszłam w ciążę w grudniu. :)
No babcią to raczej ciężko przegadać one wiedzą lepiej i to ich bo kiedyś było tak ... itp ahhh :)

Ja pamiętam jak mam mówiła z resztą do tej pory mówi , że jak sie śni brudna woda to będzie choroba a jak ksiądz to złodziej....
Mi mówili że jak snia się zęby to śmierć.. Ja np do tej pory pamiętam sen jak miałam 7 czy 8 lat..śniły mi się pięknie czarne konie biegajace po łące.. do tej pory nie wiem co on miał oznaczac

A ja miałam cudowna babcię i z pazurem jakieś pół roku przed moim ślubem byłam u niej , pyta mnie się kiedy mam zamiar zabrać się za powiększanie rodziny, ja na to że narazie nie mam czasu że po slubie, ona tylko podkręciła głową i mówi co ty byś pierwsza z brzuchem do ślubu szła ?? [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi mówili że jak snia się zęby to śmierć.. Ja np do tej pory pamiętam sen jak miałam 7 czy 8 lat..śniły mi się pięknie czarne konie biegajace po łące.. do tej pory nie wiem co on miał oznaczac
Nie mam pojęcia.
Z pewnością można to jakoś zinterpretować , ale trzeba by było sie w to zagłębić.

Moja babcia również jest cudowna... Jak ma dobry dzień. Nie no żartuje, jest jednak osoba która jest mocno charakterna i musi zawsze być po jej. Aczkolwiek jak wtedy 13 zaczęły mi się plamienia, a rok temu właśnie 13 stycznia trafiłam na oddział to aż się nogi podemna ugieły, że jednak może coś w tym jest, tak można kogoś przestraszyć gadaniem[emoji23] [emoji23] w ogóle wczoraj uświadomiłam sobie że w tym roku niewiele będę mogła zrobić na mojej działce :( a tyle miałam planów.

A ja miałam cudowna babcię i z pazurem jakieś pół roku przed moim ślubem byłam u niej , pyta mnie się kiedy mam zamiar zabrać się za powiększanie rodziny, ja na to że narazie nie mam czasu że po slubie, ona tylko podkręciła głową i mówi co ty byś pierwsza z brzuchem do ślubu szła ?? [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi moja mówiła zawsze że nie bierze się kota w worku

reklama
1516874799-47edfdb6f5c123cd-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny jestem nową:) dziś robiłam test . Albo testy! Jestem w szoku.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry