M
Mar1
Gość
Ewarut - pomyśl, że ja w pierwszej ciąży co chwila słyszałam, żebym na usg nie chodziła, bo to dziecku szkodzi. I mówiła mi to moja teściowa kardiolog.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie będę pisać co mi kazała bo mam od razu wysokie ciśnienie. Ale w końcu wybuchłam i miałam spokój a teraz od trzech mc nie rozmawiamy z nią blogi spokój i cisza i tak niech będzie. Jeszcze jej się zbira bo przeciwstawia syna przeciwko mnie [emoji48][emoji48]Ewarut - pomyśl, że ja w pierwszej ciąży co chwila słyszałam, żebym na usg nie chodziła, bo to dziecku szkodzi. I mówiła mi to moja teściowa kardiolog.
Są sny i to dużo ich.Głodna jestem przez Was!
@bellina jak tam? Już po?
Miałam dziś tak pokręcony sen, że oj... W poprzedniej ciąży też sny miałam dziwne i bardzo realistyczne.
Co do zabobonów, to ja też jestem raczej typem tej, co na świat patrzy "szkiełkiem i okiem" i muszę mieć czarno na białym przedstawione fakty i dowody. Okres ciążowy jest mocno zmitologizowany, ale i tak chyba nic nie przebije mitów wokół kp
Mi dziś się śniło że byłam na karuzeli ( A ich nienawidze)Są sny i to dużo ich.
U mnie to jest tak ,że jest kawałek jakiegoś snu nie wiem jak się skończy bo już jest drugi i tak całą noc. Takie to dziwne.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję [emoji4][emoji5]️Już po...
Ciąża tydzień młodsza niż z om. Dziś wychodzi 5w6d. Czyli równo tydzień. Jest pęcherzyk z [emoji183] coś tam pikało nawet na ekranie. Lekarz mówi, że najprawdopodobniej serce, ale zdarza się, że to tętnica się tak łapie.
Mam przyjść za tydzień. Wtedy będzie wszystko wiadomo.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom