reklama
M
Mar1
Gość
Joanna - nie robiły w sensie, że dużo leżały? Ja z Zosią miałam kłopot z napięciem, a dużo w ciąży musiałam leżeć i się zastanawiam czy to się ze sobą łączy.
Dziecko zawsze można oddać do adopcji, szpitala itp. Szkoda, że się nie zdecydowała. Ale nie oceniajmy, nie wiemy co się w psychice tej kobiety działo.
Dziecko zawsze można oddać do adopcji, szpitala itp. Szkoda, że się nie zdecydowała. Ale nie oceniajmy, nie wiemy co się w psychice tej kobiety działo.
Mimi93
Fanka BB :)
To było jej trzecie czy czwarte dziecko, pozostałe zabrali. Urodziła podczas libacji alkoholowej, owinela w szmate i zaniosla do kontenera na śmieci...
JoAnnA250694
Ja mówię nie o takich co musiały leżeć tylko co nie robiły w ciąży bo nawet odkurzacza nie można dźwignąć, ani spacerów ani nic wiecie z wyboruJoanna - nie robiły w sensie, że dużo leżały? Ja z Zosią miałam kłopot z napięciem, a dużo w ciąży musiałam leżeć i się zastanawiam czy to się ze sobą łączy.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
JoAnnA250694
Tak mogło to być przez leżenie i jeśli było to wskazane to jak najbardziej trzeba wiadomo jak to jest w niektórych przypadkach ciąża zagrożona, odklejające się łożysko wtedy powinno się nie za bardzo forsowaćJoanna - nie robiły w sensie, że dużo leżały? Ja z Zosią miałam kłopot z napięciem, a dużo w ciąży musiałam leżeć i się zastanawiam czy to się ze sobą łączy.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
M
Mar1
Gość
Joanna - kurczę, dobrze wiedzieć, ja miała pessar i kilka miesięcy leżenia plackiem, w drugiej ciąży podobnie, ale już mniej musiałam leżeć.
Gosia - co z Tobą?
Gosia - co z Tobą?
eve25białystok
Heej dziewczynki. Z mojej dzisiejszej krwi nici.. Umieram tak mi słabo ze ledwo na oczy patrzę. A na 12 do pracy
D
Deleted member 178444
Gość
O właśnie @Gosia0210 daj znać!
U mnie dziś kapuśniak. No muszę, muszę zjeść kapuśniak
U mnie dziś kapuśniak. No muszę, muszę zjeść kapuśniak
Ja miałam toxo w drugiej ciąży, w 1 trym. Swoje przeszliśmy (szczęśliwe z happy endem) Jestem osobą bardzo przestrzegającą higieny i uważającą na to co jem. Pisałam ku przestrodze. Nie zabobony tylko fakty.
Co do podnoszenia rąk do góry, to bardzo indywidualna sprawa, ale mi np. szybko robi się w ciąży słabo jak trzymam je dłużej powyżej głowy. Chodzi o możliwość zasłabnięcia na skutek słabego krążenia.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do podnoszenia rąk do góry, to bardzo indywidualna sprawa, ale mi np. szybko robi się w ciąży słabo jak trzymam je dłużej powyżej głowy. Chodzi o możliwość zasłabnięcia na skutek słabego krążenia.
reklama
Ewarut
Rozumiem bo mi się słabo też robi. Ale nie to jak moja teściowa twierdzi że brzuch się obniży i urodzę albo poronienia.Ja miałam toxo w drugiej ciąży, w 1 trym. Swoje przeszliśmy (szczęśliwe z happy endem) Jestem osobą bardzo przestrzegającą higieny i uważającą na to co jem. Pisałam ku przestrodze. Nie zabobony tylko fakty.
Dobrze że ona jeszcze nie wie o mojej ciąży tyle spokoju.