reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czytanie ze zrozumieniem też się kłania [emoji14]
Nikt chyba nie mówi o gorących kąpielach. Padało słowo ciepłe :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak samo jak nie chodziło o kąpiel tylko o kota że kobieta w ciąży się zaraziła. Prawda?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niestety kobiety myślą że to kot zagraża ciąży a nie toxo którego nawet biedak pewno nie ma ;) Jak sie przestrzega higieny co zawsze powinno być oczywiste koty, owoce czy schabowy nie są groźne ;)

w5wqzbmhtbjgomj7.png
Wiadomo, że koty same w sobie nie, ale jednak mogą przenieść. Ja rozumiem, że ktoś może się obawiać, nie życzyc sobie, żeby kot na niego wchodził, dotykał go łapami (bo jeszcze coś z kuwety wyniesie). No to mogę zrozumieć. Ale zamykać go w kiblu bo wzrokiem przeniesie toxo to sorry [emoji53]

3jgxugpjji86cg4t.png

W okół Nas tu gdzie mieszkamy są same Maje i jak patrzę na nie to nie da tak na imię córce. Moje typy to Karolinka i Justynka. Uwielbiam proste imienia.
Przerażają mnie Franki Stasiu Jasiu. Dla chłopca Grześ Piotruś Pawełek Julian.

No właśnie.
Mąż wybierał same popularne. ;)

Teraz myślę o Zosi (po babci), Hani, Ewie :p i Ignacym.

Ooo przelewaniu wosku. Moje ulubione [emoji38]. Zaraz przejdziemy do pocierania majtkami i lizaniu po czole [emoji23]
He he he aż się śmiałam na głos. Co to za pocieranie majtkami? Matko!? ha ha ha
Nie lubię jak się tu tak spieracie.
Jak już ktoś napisał każdy ma własny rozum i robi według wlasnego uznania.

3jgxugpjji86cg4t.png

Tak samo jak nie chodziło o kąpiel tylko o kota że kobieta w ciąży się zaraziła. Prawda?

No tak, tylko jak to było napisane. Gorąca kąpiel i nagle choroba. Ale choroba straszne tylko jaka skąd? No pewnie z tej kąpieli [emoji23]. No i ten wredny kot zaraził. Chociaż pewnie kot to ja tylko na ulicy mijał ;)

3jgxugpjji86cg4t.png

Ale jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i w kontekście innych wypowiedzi, to proszę zachowaj swoje uwagi dla siebie.

reklama
Mówię Ci, ja już w tym internecie matkowym niejedno widziałam.
Dlatego nie spieram się, tylko obrażam to w żart. Na pewne rzeczy nie mamy wpływu i jak ktoś w coś wierzy to jego sprawa [emoji16]

3jgxugpjji86cg4t.png

Do góry