Aleczka
Fanka BB :)
Tak, ja tak mam to hormony. W trakcie dojrzewania jakis byłam nastolatką też tak miałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja tak mam to hormony. W trakcie dojrzewania jakis byłam nastolatką też tak miałam
no kiepsko , ale coż jakoś wytrzymam. Jak nie chodzę to nie boli...Oj to kiepsko
Bo wlasnie wydawalo mi sie ze przez Nhs nie robia w czesnej ciazy usg bez koniecznosci. Ja chyba tez pojde prywatnie do polskiej przychodni zeby zobaczyc fasolke ale to za okolo dwoch tygdni. To twoja pierwsza ciaza?
To zabrzmi absurdalnie ale to trzeba albo rozchodzic albo rozciągnąć takimi ćwiczeniami w domu..no i te mrożonki..no kiepsko , ale coż jakoś wytrzymam. Jak nie chodzę to nie boli...
Oj dokładnie Cię rozumiem niech już będzie przyszły tydzień trzymam za nas kciuki Gosiu! Ja właśnie dostałam wyniki bety 18.01 robiłam betę i miałam 1222 dziś 24.01 mam 8827 umiecie policzyć ten przyrost ? @StarAnia mozesz wrzucić do tego swojego kalkulatora ? Pliska
Dzięki za wsparcie oby było wszytsko dobrze..Ziucia, wiem, że to nie łatwe, ale postaraj się nie zadręczać czarnynu myślami. Poczekaj spokojnie do następnej wizyty. Wczesne USG są niekiedy bardzo stresujące. Ciąża może być młodsza, sprzęt może nienajlepszy, może nie wyłapał jak trzeba, powodów nieregularności może być pewnie cała masa i nie wszystkie te źle. Głowa do góry i cierpliwości! Trzymajcie się dzielnie!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj dokładnie Cię rozumiem niech już będzie przyszły tydzień trzymam za nas kciuki Gosiu! Ja właśnie dostałam wyniki bety 18.01 robiłam betę i miałam 1222 dziś 24.01 mam 8827 umiecie policzyć ten przyrost ? @StarAnia mozesz wrzucić do tego swojego kalkulatora ? Pliska
Ostatni okres 11 grudnia a owulacja nie wiem kiedy była