M
Mrs_M
Gość
dziewczyny ! Poradzcie co mogę wziasc na suchy kaszel ? Coraz gorzej mnie męczy... A w szczególności przed zasnieciem
Mi syrop z czarnego bzu zawsze pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny ! Poradzcie co mogę wziasc na suchy kaszel ? Coraz gorzej mnie męczy... A w szczególności przed zasnieciem
@Gosia0210 ja na Twoim etapie ciąży miałam tylko pęcherzyk z pęcherzykiem zoltkowym i nic poza tym. Tydzień później był zarodek, 4mm bez widocznego serduszka. Serduszko zobaczyłam dopiero w 8t2d z OM!
Syrop islandzki ja dostałam na kaszel i można w ciąży. On jest z jakiś naturalnych składników i bez alkoholudziewczyny ! Poradzcie co mogę wziasc na suchy kaszel ? Coraz gorzej mnie męczy... A w szczególności przed zasnieciem
Dziękuje AniuJest ok!
Tez mam plamienia..fakt faktem nie dużo i nie często ale mam.. na szczęście już wiem od czegoJa zaczelam tez czytac troche i sie zastanawiam czy te moje plamienia nie sa moze od acardu...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie, poronilam juz kilka razy wczesniej. Na nhs zrobili mi usg tylko raz we wczesnej ciazy jak przyjechalam z plamieniem. A twoja pierwsza?