reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam:) ja juz po wizycie - dzidzia ma 10 mm, serduszko bije, z usg wiek ciazy 7+1, o dzień młodsza od OM. dostałam ogrom badan, no i niestety od razu picie glukozy, bo miałam za wysoki wynik na czczo (98). pod koniec lutego bede sie umawiac na usg genetyczne.

Gratulacje ! Super ! [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam:) ja juz po wizycie - dzidzia ma 10 mm, serduszko bije, z usg wiek ciazy 7+1, o dzień młodsza od OM. dostałam ogrom badan, no i niestety od razu picie glukozy, bo miałam za wysoki wynik na czczo (98). pod koniec lutego bede sie umawiac na usg genetyczne.
Super gratuluję [emoji7][emoji7]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje ! Super ! [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje [emoji122]

f2w3s65gbwsate8e.png

Dziekuje bardzo dziewczyny:)
@StarAnia, @Aleczka - zdrowia dla maluchow.

Niestety moj niedawno mial zapalenie oskrzeli i dopiero antybiotyk pomogl. No i pol roku temu angina ropna, tez antybiotyk. Ale pierwsze 1,5 roku jak nie chodzil do zlobka nawet kataru nie mial nigdy.
Co do palenia, to maz rzucil dawno w 2011, ja tez z nim popalalam wiec rzucilam (ale potrafilam na imprezce gdzies zapalic). jak sie dowiedzialam o 1 ciazy, to od razu przestalam i od 3 lat juz nic a nic

@Paulina_wrzesień12 , trzymaj sie, mam nadzieje ze nic powaznego, troche odpoczniesz w szpitalu, a lekarzy to tak maja, zeby cos od nich wyciagnac, to ciezka sprawa

A ja mam dziś takiego dola ze szok...
Mam swój salon pracuje jakoś fryzjerka..i moja pracownica odchodzi czerwiec - lipiec.. A tak ciężko jest znaleźć pracownika.

f2w3s65gbwsate8e.png

Też się zgadzam rzuciłam fajki ale mój mąż pali, teściowie palą więc jak do nich jadę to w domu pełno dymu, co z tego że rzuciłam jak dalej wdycham te opary a im nie pomoże gadać [emoji19]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję.. :/ ja też rzuciłam z dnia na dzień jak się dowiedziałam.. teraz rzuca mój mąż..zobaczymy jak mu pójdzie.. :cool:

reklama
Do góry