reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Też się zgadzam rzuciłam fajki ale mój mąż pali, teściowie palą więc jak do nich jadę to w domu pełno dymu, co z tego że rzuciłam jak dalej wdycham te opary a im nie pomoże gadać [emoji19]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Tym bardziej wyprowadzajcie się czym predzej. Palenie przy ciężarnej to zwykle chamstwo.

reklama
Pala przy Tobie? Moj maz tez pali ale wychodzi na zewnatrz a i tak jak przychodzi i czuje ten smrod to od razu mnie mdli

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężko było mi rzucic dobrze o tym wiedzą ale czego się nie robi dla dziecka, mąż nie pali przy mnie ale jak jadę do teściów to oni jak siedzimy w kuchni palą

Ciężko było mi rzucic dobrze o tym wiedzą ale czego się nie robi dla dziecka, mąż nie pali przy mnie ale jak jadę do teściów to oni jak siedzimy w kuchni palą

To niedopuszczalne! Bierne palenie tak samo szkodzi jak czynne! Ja bym ostentacyjnie zaczęła kaszleć i wyszłabym z pomieszczenia.

To super ze rzucilas. Ja rzuciłam ponad rok tem ale przy pierwszej ciazy tez rzucilam tyle co sie dowiedzialam ze jestem ale jak przestalam karmic to niestety wrocilam do nalogu i palilam kilka miesiecy. Naszczescie juz jest to za mna i mam nadzieje ze juz nigdy do tego nie wroce. Nie roZumiem kobiet ktore pala w ciazy, tym bardziej ze wiadomo ze to bardzo szkodzi malenstwo. A niestety wciaz widuje palace ciezarne kobiety.
JoAnnA250694 musisz przekonac tescow zeby przy Tobie nie palili bo to niezdrowo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie martw sie. Co innego jest jak sie mowi o tym hipotetycznie a co innego jak powiesz ze jestes w ciazy. Moze pierwsza reakcja nie bedzie super pozytywna bo pewnie bedzie szok ale pozniej sie z tym oswoi i sie ucieszy zobaczysz [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taka nadzieje.
Umowilam się na poniedziałek do lekarza.

f2w3s65gbwsate8e.png

Witam:) ja juz po wizycie - dzidzia ma 10 mm, serduszko bije, z usg wiek ciazy 7+1, o dzień młodsza od OM. dostałam ogrom badan, no i niestety od razu picie glukozy, bo miałam za wysoki wynik na czczo (98). pod koniec lutego bede sie umawiac na usg genetyczne.
Super wieści. Bardzo się cieszę i gratuluję Ci:-) :)

reklama
Do góry