reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny zapisałam się do fizjoterapeuty na wtorek. Zobaczymy co powie o tym bólu. I co zaleci i jak będę się czuła po rozmasowaniu.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@cheetah gratulacje :D dawaj fote, ostatnio hobbystycznie oglądam zdjęcia USG :p
Co do jedzenia, to ja właśnie wciskam w siebie pierwszy posiłek - bułkę z masłem.
A USG genetyczne już mam umówione, nie mogę się doczekać :D jeszcze niecały miesiąc :D

Nie wiem jak ja wytrzymam to masowanie nigdy nie byłam na czymś takim a mam straszne łaskotki. Będę się tam chichrać [emoji3]

Ja przed masażem zadzwoniła bym do swojego ginekologa jakby nie było jest to okolica lędźwi i miednicy czy nie ma przeciwwskazań

Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app

Nie popadajcie w paranoję z tym dymem papierosowym. Wiadomo że bierne palenie szkodzi ale podobnie szkodzi wszechobecny smog i spaliny w powietrzu. Żeby się nie truc musielibyśmy siedzieć tylko w filtrowanych pomieszczeniach.
Ja palenie rzuciłam prawie 2 lata temu, mojego nie mogę oduczyć, ale pali na balkonie.

piu3w1d3gdjez5tu.png
To nie paranoja;) wszystko jest w dzisiejszych czasach szkodliwe mniej lub bardziej.. Ale na pewne rzeczy Mamy wpływ ( i należy ich unikać) A na inne rzeczy wpływu nie mamy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja jednak wyznaję podstawowe zasady kultury i w domu, w którym się pali, a ja jestem gościem, to ja ewentualnie wychodzę, a nie domownicy...No naprawdę, nie popadajmy w paranoję. Moi rodzice i teściowie palą. Jak raz na jakiś czas powdycham dym, to świat się nie zawali. Nasz dom jest od dymu wolny. Ani ja, ani mój mąż nie palimy, goście palą w kuchni przy otwartym oknie jak jest zimno i jest to dla mnie coś normalnego. Nie zamierzam wyrzucać ludzi na balkon w mróz.
Smog w wielkim mieście w jakim mieszkam robi takie samo spustoszenie i zagraża maleństwu w takim samym stopniu.

Cheetah gratulacje :)!

Do góry