reklama
Ewarut
Fanka BB :)
Nie wiem jak ja wytrzymam to masowanie nigdy nie byłam na czymś takim a mam straszne łaskotki. Będę się tam chichrać [emoji3]Ja dzis pracuje w domu wiec nie jest zle
robie sobie jajecznice
@Ewarut, mam nadzieje ze bedzie lepiej po wizycie
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
JoAnnA250694
Ja przed masażem zadzwoniła bym do swojego ginekologa jakby nie było jest to okolica lędźwi i miednicy czy nie ma przeciwwskazańNie wiem jak ja wytrzymam to masowanie nigdy nie byłam na czymś takim a mam straszne łaskotki. Będę się tam chichrać [emoji3]
Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app
Ewarut
Masz rację później zadzwonię bo on teraz przyjmuje.Ja przed masażem zadzwoniła bym do swojego ginekologa jakby nie było jest to okolica lędźwi i miednicy czy nie ma przeciwwskazań
Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app
K
Kkk88
Gość
To nie paranoja wszystko jest w dzisiejszych czasach szkodliwe mniej lub bardziej.. Ale na pewne rzeczy Mamy wpływ ( i należy ich unikać) A na inne rzeczy wpływu nie mamyNie popadajcie w paranoję z tym dymem papierosowym. Wiadomo że bierne palenie szkodzi ale podobnie szkodzi wszechobecny smog i spaliny w powietrzu. Żeby się nie truc musielibyśmy siedzieć tylko w filtrowanych pomieszczeniach.
Ja palenie rzuciłam prawie 2 lata temu, mojego nie mogę oduczyć, ale pali na balkonie.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
Kkk88
Gość
To boli przynajmniej mnie bolało..Nie wiem jak ja wytrzymam to masowanie nigdy nie byłam na czymś takim a mam straszne łaskotki. Będę się tam chichrać [emoji3]
Ewarut
O matko[emoji33] A Ty też chodziłaś jak byłaś w ciąży?To boli przynajmniej mnie bolało..
reklama
Ja jednak wyznaję podstawowe zasady kultury i w domu, w którym się pali, a ja jestem gościem, to ja ewentualnie wychodzę, a nie domownicy...No naprawdę, nie popadajmy w paranoję. Moi rodzice i teściowie palą. Jak raz na jakiś czas powdycham dym, to świat się nie zawali. Nasz dom jest od dymu wolny. Ani ja, ani mój mąż nie palimy, goście palą w kuchni przy otwartym oknie jak jest zimno i jest to dla mnie coś normalnego. Nie zamierzam wyrzucać ludzi na balkon w mróz.
Smog w wielkim mieście w jakim mieszkam robi takie samo spustoszenie i zagraża maleństwu w takim samym stopniu.
Cheetah gratulacje !
Smog w wielkim mieście w jakim mieszkam robi takie samo spustoszenie i zagraża maleństwu w takim samym stopniu.
Cheetah gratulacje !