reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny, trochę mnie tu nie było. Dziś wyszłam ze szpitala. Niby jest lepiej ale mam wrażenie że spisali mnie na straty. To 8 tydzień (7+1) a akcji serca nie ma. Niby mam czekać w domu ale ci lekarze... z wielką łaską mi odpowiadali. Strasznie dołujący ten pobyt w szpitalu. Były ze mną na sali dwie dziewczyny po poronieniach... Jedna w 9tc a druga w 16tc.
Czuję się okropnie, nie tyle fizycznie co psychicznie :(

w5wqzbmhtbjgomj7.png
Trzymaj się....nadzieja umiera ostatnia życzę Ci,że w poniedziałek uslyszysz bijace serduszko

reklama
A ja dzisiaj motam sie i motam, bo jestem już na L4 w zwiazku z przeziębieniem od zeszłej srody, a tu dalej srednia poprawa, gardlo boli, katar, kaszel z jakąś wydzieliną.. i nie wiem czy do lekarza czy do pracy jutro[emoji45] najgorsze ze nie wiem czy kolejne dni cokolwiek zmienią..
Bralyscie moze jakies rozrzedzajace leki np. Sinupret w ciąży?
Lepiej zostać w domu...ja plukałam zatoki sola fizjologiczna, robila inhalacje z rumianku

Witam Dziewczyny

Czy mozna do Was dolaczyc? Z obliczen wynika ze termin na 22 wrzesnia [emoji4] z mezem staralismy sie prawie dwa lata i udalo sie !!!

Gratuluje kazdej z Was [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witamy :)

Mi też wychodzi termin na 22 :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Biedna z tym jesteś.. ja zauwazylam ze mdli mnie jak jestem głodna, wiec staram sie do tego nie dopuścić i piję duzo herbat sokow, to chyba tez pomaga.. Tyle ze potem sie stresuje ze mnie nie mdli, wiec nie wiem co lepsze[emoji18]
Ja mam tak że jeden dzień coś zjem a na drugi mnie mdli, wczoraj surówka z kiszonej kapusty była pycha dzisiaj już nie mogłam patrzec, i tak z herbatami owocowymi, sokami , kawa Inka nawet nie wchodzi

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry