reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny macie jakieś objawy. Bo ja jestem strasznie rozdrażniona . mojego czrpiam się o byle gowno. A najlepsze ze on jeszcze nie wie. I mówi do mnie : a Ty e ciąży czy co bo się czepiasz. Raz cukierkowata a raz wiedźma ... :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niektóre z nas maja, inne nie :)
Ważne żeby ciąża się pięknie rozwijała :)

Ja mam cały czas dwa objawy- ból piersi zwłaszcza na wieczór i klucia w brzuchu co jakiś czas.

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, od tygodnia wiem że jestem w ciąży. Staraliśmy się z Mężem rok.
Mam do Was pytanie czy myslicie ze z moimi wynikami BHCG jest wszystko ok?
17.01- wynik 26
19.01- wynik 98

Jeśli chodzi o moje objawy to w porownaniu do po przedniej ciąży ( mam 3 letnia corke ) to moge powiedziec ze w zasadzie nie czuje ze jestem w ciazy. Oczywiscie mam wiekszy apetyt i musze czesciej jesc i szybciej czuje sie zmeczona a tak poza tym to mam obolale piersi. Naszczescie mdlosci nie miewam , czasami tylko zrobi mi sie na chwile niedobrze.
W poprzedniej ciazy mdlosci mialam od rana do wieczora i od samego poczatku bolal mnie kregoslup i podbrzusze...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O to super! Kiedy sie dowiedzialas? Bo ja 12 w piatek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam test 8 czyli 4 dni przed @ i cień cienia a 3 dni przed @ zrobiłam pierwszą Betę :) potem z dnia na Dzień coraz bardziej widoczna kreska :)
W czwartek mam USG

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, od tygodnia wiem że jestem w ciąży. Staraliśmy się z Mężem rok.
Mam do Was pytanie czy myslicie ze z moimi wynikami BHCG jest wszystko ok?
17.01- wynik 26
19.01- wynik 98
Witaj!
To dopiero początki ale rośnie :) Mój mąż liczył mi betę hcg, gdy mu powiedzialam Twoja mówi że rośnie w normie :) Także dbaj o siebie i powodzenia!!!

Jak teraz juz strace ciaze, (a niestety tak czuje), chociaz staram wyprzec z siebie te mysli, bo jest praktycznie to samo co w dwoch poprzednich, to trace nadzieje ze jeszcze kiedykolwiek mi sie uda :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gosią, byłam tutaj na forum z dziewczyną, po 8 poronieniach. W końcu po in vitro urodziła zdrowego chlopaka. Tak że nie trac nadzieje

Ja tez mam wieczorowe mdłości i teraz razczej, kiedy jestem głodna.
Jutro o 10 mam w końcu wizytę, mam nadzieje ze będzie ok (7tyd 2 dni).
@Dee_, super ze corka tak fajnie reaguje na wiesc o rodzeństwie. Mój 2 latek to nie bardzo kumam jeszcze, jak nawet coś mowie mu o dzidzi

@cheetah moja córka za miesiąc będzie miała 6 lat więc już bardziej kumata

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

reklama
Do góry