reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny :)
Martynka bardzo mi przykro :(
Dziewczyny nie martwcie się tymi bólami/ kłuciem - dziś byłam u mojego ginekologa i tez się o to pytałam - uspokoił mnie mówiąc że to normalne i nie ma czym się zamartwiać :) wiec spokojnie.

Muszę się również Wam pochwalić bo w domu w ogóle nie mam wsparcia od narzeczonego :(, na początku jak mu powiedziałam ze jestem w ciąży to się ucieszył i ogólnie był zadowolony, ale już po kilku dniach od tej informacji zmienił swoje nastawienie o 180 stopni :( twierdząc, że jednak chyba za szybko z dzieckiem, że on nie zdążył zrealizować wszystkich swoich marzeń, planów itp. Itd. Ciagle codziennie mi to powtarza i wypomina. Jestem załamana :(

Rodzinie chce powiedzieć dopiero tak około 10-11 tygodnia jak już będzie zbliżał się ten 2 trymestr. Moja cała rodzina będzie się na pewno mega cieszyć gdyz oni non stop powtarzali że chcą wnuka, i tylko pytali się kiedy będą go mieć :)

A tak w skrócie. Dziś byłam na pierwszym USG - doktor powiedział że duzy chłop rośnie bo aż ma 3 mm :), i widziałam na monitorze jak serduszko szybko biło , cudowna chwila, ale mimo wszystko w podświadomości miałam słowa narzeczonego :(

Zlecił mi zrobione kilku badań itp i kolejna wizyta z równy tydzień - jak dzieciątko biedzie miało 7 tyg. Wtedy tez założy mi kartę. Ogólnie doktorek świetny i jak wssytsko dobrze pójdzie na pewno wybiorę go aby był przy porodzie :)

Ściskam mocno i ja lecę sprzątać mieszkanie.

reklama
Izabela-wrrr co za dziad za przeproszeniem [emoji34] nie zalamoj sie bedzie dobrze - sciskam mocno

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,ja dzisiaj jestem nieprzytomna,
Ja to czasem się zastanawiam czy napewno jestem w ciąży bo nic mnie nie kluje,nie boli ,nie mam mdłości gdyby nie test i beta to w życiu bym nie pomyślała

@Kasiulka9 nie mam pojęcia. Na początku zaczął o mnie dbać, pomagać mi itp a teraz zamiast tego jest narzekanie, że marzeń nie spełni itp itp, ale tak naprawdę dużo my naprawdę zrealizowaliśmy, mieszkanie kupiliśmy, zrobiliśmy je po swojemu jak marzyliśmy, w kilku krajach na świecie byliśmy ( bo kochamy podróże) wiec to co chcieliśmy to mieliśmy, a tu nagle się okazuje że jednak on nadal chce podróżować, żyć beztrosko itp ale my już nie mamy po 20 lat tylko prawie 30. Jeden wielki dramat :( płacze prawie codziennie bo już wszystkie emocje sięgają zenitu :(

reklama
@IzabelaGry czytam co piszesz o narzeczonym i bardzo przypomina mi to reakcję mojego męża gdy Staś (mój starszy) się urodził.
Narzekał że stracił wolność, że mamy "przesrane" ;)przez nastepny rok i wogóle i wogóle. Zagryzłam zęby, nie komentowałam choć czasami płakać mi się chciało.
Po pewnym czasie miłość zwyciężyła :)
Po pewnym czasie wyznał mi, że tak kocha Stasia, że gdyby trzeba było to by mu tą obsraną pupcię wylizał:szok:
To było dla mnie jak najlepszy prezent:)
I zobaczysz u Was też tak bedzie:biggrin2: nie przejmuj się. Przytulam.

Do góry