reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Plamicie coś dziewczyny? Bo ja dziś nadal, wczoraj robiłam betę i ładnie niby przyrasta ale się nieco martwię... biorę Duphaston.
Ja miałam krwawienie i plemienia.. lekarka mi powiedziała że mój organizm się jeszcze oczyszcza i przygotowuje..lub ewentualnie może być to spowodowane jakimś większym wysiłkiem. słyszałam serduszko 116uderzen więc się przestałam tym martwić.

Delikatna kawa, jeżeli masz oczywiście dobre ciśnienie :). W ciąży z synem była dla mnie ratunkiem. Głowa mi pękała, po małej czarnej jak ręką odjął.

Dołączam do sennych i skapcaniałych...

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji4] ja również czuje się jak pampuch pod kocem, ta głowa, ciągle zmęczenie i senność chociaż wolę przetrzymać siebie do wieczora bo inaczej o świcie pobudka [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela musisz chwilę poczekać. Może pochłonie przemysli.
Ja w pierwsza ciąże zaszlam mając lat 21 a mój miał 25, śmiał się że na ćwiartke sobie zrobił prezent, był przerażony jak dziecko, ja zresztą też, cała "kariera" itd, ale w połowie ciąży się smialismy z naszej reakcji. Teraz sobie nie wyobrażamy żeby było inaczej ;)

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png
Jak wspominasz poród?

Dzięki, poczekam do jutra i zobaczę. Wiem, ze poza Duphastonem nikt nic na tym etapie nie poradzi. Może to rzeczywiście spowodowane wysiłkiem i stresem bo plamilam tak naprawdę tylko w pracy, jak teraz odpoczywam to jest ok...

O matko! Chyba zakonczylam sprzatanie na dziś uff:oo: powinnam jeszcze wypracować obrus, bo jutro z rana mam kolęndę, ale chyba wstanę wcześniej i zrobię jutro dziś już nie mam siły :hmm:.

Ja mam wieczorowe mdlosci, ledwie wytrzymuje droge powrotną pociągiem.
@IzabelaGry, faceci tam mają, czadami odpowiedzialność ich przerasta, muszą się oswoić z myślą.
U nas 2 dziecko planowane,ale uzgodnilismy ze jak nie wyjdzie w grudniu (a szanse były małe bo to 1 cykl staran), to zrobimy w styczniu przerwę i pojedziemy ze szwagrem na narty.
A tutaj niespodzianka, udało się. No i mój małżonek jak usłyszał wieść o 2 kreskach na teście, od razu - no to ładnie, nie pojedziemy na narty

reklama
Do góry