Dawaj! Zaszalej! Kiedy jak nie teraz !Jezu chyba pojadę na kebaba nie da mi żyć tak o nim myślę[emoji54]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj! Zaszalej! Kiedy jak nie teraz !Jezu chyba pojadę na kebaba nie da mi żyć tak o nim myślę[emoji54]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam krwawienie i plemienia.. lekarka mi powiedziała że mój organizm się jeszcze oczyszcza i przygotowuje..lub ewentualnie może być to spowodowane jakimś większym wysiłkiem. słyszałam serduszko 116uderzen więc się przestałam tym martwić.Plamicie coś dziewczyny? Bo ja dziś nadal, wczoraj robiłam betę i ładnie niby przyrasta ale się nieco martwię... biorę Duphaston.
Dziękuję [emoji4] ja również czuje się jak pampuch pod kocem, ta głowa, ciągle zmęczenie i senność chociaż wolę przetrzymać siebie do wieczora bo inaczej o świcie pobudka [emoji6]Delikatna kawa, jeżeli masz oczywiście dobre ciśnienie . W ciąży z synem była dla mnie ratunkiem. Głowa mi pękała, po małej czarnej jak ręką odjął.
Dołączam do sennych i skapcaniałych...
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
I ja...Mam to samo..
Jak wspominasz poród?Izabela musisz chwilę poczekać. Może pochłonie przemysli.
Ja w pierwsza ciąże zaszlam mając lat 21 a mój miał 25, śmiał się że na ćwiartke sobie zrobił prezent, był przerażony jak dziecko, ja zresztą też, cała "kariera" itd, ale w połowie ciąży się smialismy z naszej reakcji. Teraz sobie nie wyobrażamy żeby było inaczej
U nas juz był na szczęście ☺O matko! Chyba zakonczylam sprzatanie na dziś uff powinnam jeszcze wypracować obrus, bo jutro z rana mam kolęndę, ale chyba wstanę wcześniej i zrobię jutro dziś już nie mam siły .