Sandi
Fanka BB :)
Ja tez bede czekac ..Ja czekam do wizyty u położnej. Może mi da jakieś zaświadczenie.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez bede czekac ..Ja czekam do wizyty u położnej. Może mi da jakieś zaświadczenie.
Tak ja dostałam zaświadczenie jak byłam na usg to zaświadczenie przyniosłam do pracy. Oczywiście powiedzieli że jak będę się źle czuła to nie mam patrzeć na pracę bla bla bla no i mam przynieść jak już dostanę terminy spotkań z poloznaA powiedzialyscie juz w pracy o ciazy? Ja slyszalam choc tez nie jestem pewna na 100% ze z tym rowniez lepiej tu czekac do 12tc
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To w końcu pracujesz czy nieCiekawa jestem tej wizyty, no i mam nadzieję, ze potem trochę zwolnią mnie z obowiazkow, bo mam bóle brzucha od tego pędu i wysiłku.
A ile u Ciebie uderzeń serduszka było? u mnie 106 i ginekolog mi powiedziała że jeszcze wolno bo dopiero zaczyna bić. Ale nie kazała przychodzić na kontrolę tylko za 3 tyg z wynikami badań. Czytałam na blogu mamaginekolog że na samym początku jest 70-80 uderzeń. mi z wymiarów wychodzi też termin 12.09
Dokładnie.No niestety prywatne prowadzenie ciąży kosztuje. Moje dwie przyjaciółki prowadziły każda wizyta 150zl, badania jak sama morfologia to spoko a jak miały te wszystkie krew mocz bakterie w moczu hiv itd to zostawily w lab 480zl.
Zazwyczaj u mnie w mieście jak się prywatnie idzie to nie ma że na godzinę czy coś, tylko jak się przyjdzie tak się wchodzi, ja chodzę na NFZ, wczoraj miałam na 13:00 o 13:20 byłam już po wizycie.
Jedne sobie chwalą a inne niestety nie, mówią że zostały olane przy porodzie np.
Wszystko zależy od lekarza chyba.