reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja się żegnam, dziś w nocy dostałam @ jest mi mega smutno, chociaż przeczuwałam, że beta za nisko rośnie, wybiorę się do gina sprawdzić, czy wszystko się oczyściło, poza tym robię przerwę od forum, życzę Wam spokojnych 8 miesięcy i szczęśliwych rozwiązań
Natasza, bardzo mi przykro :(. Trzymaj się jakoś! Wirtualnie ściskam.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Natasza bardzo mi przykro...

Cześć dziewczyny!
Ewarut, co do brzuszka, to się nie przejmuj :) mam bardzo podobny, jeśli nie pilnuje cały czas napiecia mięśni, fizjoterapeuta mówił, że tak będzie - winny jest rozstep mięśni prostych brzucha po poprzedniej ciąży, możliwe, że też mialas, a nawet nie wiedziałaś :) staram się utrzymywać napięcie brzucha i muszę się udać do fizjo po zestaw ćwiczeń dla ciężarówek, bo nie chce skończyć jak ostatnio, kiedy przez brzuch mogłam obserwować ruchy jelit :p
Widze, że Ty też liliput :D ja 155 cm, forum karłów :D
Wyprawiałam Młodą do przedszkola, więc czas na drzemkę, tylko herbatkę dopije :)

Natasza bardzo mi przykro...

Cześć dziewczyny!
Ewarut, co do brzuszka, to się nie przejmuj :) mam bardzo podobny, jeśli nie pilnuje cały czas napiecia mięśni, fizjoterapeuta mówił, że tak będzie - winny jest rozstep mięśni prostych brzucha po poprzedniej ciąży, możliwe, że też mialas, a nawet nie wiedziałaś :) staram się utrzymywać napięcie brzucha i muszę się udać do fizjo po zestaw ćwiczeń dla ciężarówek, bo nie chce skończyć jak ostatnio, kiedy przez brzuch mogłam obserwować ruchy jelit [emoji14]
Widze, że Ty też liliput :D ja 155 cm, forum karłów :D
Wyprawiałam Młodą do przedszkola, więc czas na drzemkę, tylko herbatkę dopije :)
Ja mam 156 [emoji3]także z metra cienta [emoji23]

Ja się żegnam, dziś w nocy dostałam @ jest mi mega smutno, chociaż przeczuwałam, że beta za nisko rośnie, wybiorę się do gina sprawdzić, czy wszystko się oczyściło, poza tym robię przerwę od forum, życzę Wam spokojnych 8 miesięcy i szczęśliwych rozwiązań
Przykro mi :(( trzymaj się! :**

f2w3csqvilsnamac.png

Ja też się absolutnie nie czuję urażona ani zestresowana :) laski nie popadajmy w paranoje :) zwłaszcza po zdjęciu ślicznego brzuszka :)

f2w3csqvilsnamac.png
Wydaje mi się że to burza hormonów... Ale w razie w przeprosiłam,za zdjęcie i za powiedzenie że w poprzedniej straconej też miałam taki. Nie uważam to za nic strasznego.

boooooze kochana:(tak bardzo mi przykro:(tak nagle to się stało?może nie wszystko stracone.biegnij do gina może coś jeszcze da się zrobić. mimo wszystko 3maj się tule Cię mocno!

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Ty się nie mam tylko biegiem do lekarza.. nie wiem jakie to było krwawienie ani który tydzień ale ja również miałam.. powiem więcej widziałam krew w moczu..tydzień później zrobiłam usg i z dzidzia było wszystko ok (niecały 6tydzien)

Do góry