D
reklama
Brrrownie
Fanka BB :)
@Ewarut to dopiero początek naszych "brzuszkowych zdjęć" - nie masz za co przepraszać
@nata$za88 bardzo mi przykro
@Paulina_wrzesień12 ja to widzę trochę inaczej. Sama napisałaś, że mieszają się w nas różne uczucia strachu i radości - forum jest po to zeby się tym wszystkim podzielic. Ja sama mimo ze to moja pierwsza ciąża jestem straszną panikarą. A tutaj zawsze znajdę wsparcie kobiet ktore być może czują podobnie. To że piszemy o naszych obawach uważam za dobre, bo nie gryzę się z tym w samotności. I nie zauważyłam żeby, którakolwiek z dziewczyn po stracie zasugerowała mi coś negatywnego, wręcz przeciwnie ja ze swojej ciąży bardzo się cieszę, wierzę że będzie dobrze - ale czasem mam takie dni jak wczoraj że mnie łapie ta druga strona medalu. Maznę sobie wtedy posta na forum i jakoś lepiej mi się żyje
@Paulina_wrzesień12 ja to widzę trochę inaczej. Sama napisałaś, że mieszają się w nas różne uczucia strachu i radości - forum jest po to zeby się tym wszystkim podzielic. Ja sama mimo ze to moja pierwsza ciąża jestem straszną panikarą. A tutaj zawsze znajdę wsparcie kobiet ktore być może czują podobnie. To że piszemy o naszych obawach uważam za dobre, bo nie gryzę się z tym w samotności. I nie zauważyłam żeby, którakolwiek z dziewczyn po stracie zasugerowała mi coś negatywnego, wręcz przeciwnie ja ze swojej ciąży bardzo się cieszę, wierzę że będzie dobrze - ale czasem mam takie dni jak wczoraj że mnie łapie ta druga strona medalu. Maznę sobie wtedy posta na forum i jakoś lepiej mi się żyje
matylkafm
Ale super!!! Kurde ja nie mam żadnego z 4 tc. Koniecznie dzisiaj zrobię
D
Deleted member 178444
Gość
Zrób zrób - będzie świetna pamiątkaAle super!!! Kurde ja nie mam żadnego z 4 tc. Koniecznie dzisiaj zrobię
Brrrownie
Ja też musze zacząć cykać foty - na pamiątkę
Jak tam dziewczyny samopoczucie?
Ja mam dzisiaj znowu wolny piąteczek (juuuuupi) [emoji1]
Mąż właśnie serwuje mi kawę [emoji1]
Zapowiada się fajny dzień, bo wczoraj ogarnęłam sobie mieszkanko więc dzisiaj mogę odpoczywać zaprosiłam sobie 5- letnią siostrzenicę co by nie było za spokojnie
Jak tam dziewczyny samopoczucie?
Ja mam dzisiaj znowu wolny piąteczek (juuuuupi) [emoji1]
Mąż właśnie serwuje mi kawę [emoji1]
Zapowiada się fajny dzień, bo wczoraj ogarnęłam sobie mieszkanko więc dzisiaj mogę odpoczywać zaprosiłam sobie 5- letnią siostrzenicę co by nie było za spokojnie
matylkafm
Widziałam kiedyś w necie taki fajny zestaw 3 fot jak laska siedzi na łóżku najpierw z testem, potem z brzuchem a ostatnie z dzidziusiem też było super! Muszę zacząć się fotografowacZrób zrób - będzie świetna pamiątka
JoAnnA250694
Przykro mi kochanaJa się żegnam, dziś w nocy dostałam @ jest mi mega smutno, chociaż przeczuwałam, że beta za nisko rośnie, wybiorę się do gina sprawdzić, czy wszystko się oczyściło, poza tym robię przerwę od forum, życzę Wam spokojnych 8 miesięcy i szczęśliwych rozwiązań
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
karmelovelatte
Witam, szybko się przywitam.
Doczytalan wszystko, bo napisalyscie troszkę.
Natasha, przykro mi. Ale to nie musi być jaj gorsze. Powinnaś odwiedzić lekarza.
Zdjęcia brzuszków to jest to! U mnie tylko lekkie wzięcie.
Nie ma co się spinac z tymi tematami. Bez przesady. Różne rzeczy ludzi spotykają. Wiadomo, że to ludzkie dzielić się tym. Niestety nasz świat nie jest tylko różowy. Jeśli ktoś jest zbyt wrażliwy, może powinien na razie odpuścić internet .
Ja leżę, bo dokucza mi pecherz i nerki. Zapisałam się do mojego lekarza na pon.
Jednak ani to ani paskudna pogoda za oknem nie powstrzymaja mnie przed wybyciem do sklepów [emoji3]
Doczytalan wszystko, bo napisalyscie troszkę.
Natasha, przykro mi. Ale to nie musi być jaj gorsze. Powinnaś odwiedzić lekarza.
Zdjęcia brzuszków to jest to! U mnie tylko lekkie wzięcie.
Nie ma co się spinac z tymi tematami. Bez przesady. Różne rzeczy ludzi spotykają. Wiadomo, że to ludzkie dzielić się tym. Niestety nasz świat nie jest tylko różowy. Jeśli ktoś jest zbyt wrażliwy, może powinien na razie odpuścić internet .
Ja leżę, bo dokucza mi pecherz i nerki. Zapisałam się do mojego lekarza na pon.
Jednak ani to ani paskudna pogoda za oknem nie powstrzymaja mnie przed wybyciem do sklepów [emoji3]
reklama
Paulina_wrzesień12
Ojej dziewczyny widzę, że uzyskałam efekt odwrotny od zamierzonego [emoji6] teraz dziewczyny piszą tak jakbym skierowała swoje słowa w kierunku Ewy, która pochwaliła się brzuszkiem - mój błąd, niepotrzebnie zacytowałam jej wypowiedź. Chciałam podkreślić fakt, że w dobie Internetu i tego natłoku informacji można się bardzo szybko nakręcić negatywnie a to z kolei ma na nas zły wpływ. Przepraszam jeżeli ktoś się poczuł dotknięty, szczególnie Ewę ale to nie miało nic wspólnego ze zdjęciem brzuszka. Ja też dostaje od Was dużo wsparcia za które dziękuję i mam nadzieję że uda mi się wspierać też pozostałe forumowiczki. Dobijając do brzegu - moja wypowiedzieć nie miała nic wspólnego ze zdjęciem brzuszka [emoji57]@Ewarut to dopiero początek naszych "brzuszkowych zdjęć" - nie masz za co przepraszać
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom