Mimi93
Fanka BB :)
Martyna bardzo współczuję. Trzymaj się. Nigdy się nie poddawaj, walcz o marzenia.bardzo współczuję:* trzymaj się kochana.sciskam Cię mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martyna bardzo współczuję. Trzymaj się. Nigdy się nie poddawaj, walcz o marzenia.bardzo współczuję:* trzymaj się kochana.sciskam Cię mocno
Byłam wczoraj na wizycie bąbel ma całe 3,1 mm serduszko bije narazie jeszcze trochę wolno dlatego idę za tydzień na kontrole mam nadzieje ze wszystko będzie Ok i się rozkręci
U ciebie to już piękny Kropek będzie i serduszko trzymam &&& za udana wizytę
Na kiedy masz termin tez na 12.09?
Ja jestem bardzo niska i może dlatego teraz tak wygląda mój brzuch.Na pewno serduszko za tydzień będzie pieknie biło
Ja mam termin teoretycznie na 11.09 ale wiem, ze miałam opóźniona owulacje, bo robiłam testy. Jakieś 2/3 dni wiec może się trochę przesunąć
Zobaczę jak będzie wyglądała dzidzia w poniedziałek, czy faktycznie będzie widać te 2/3 dni różnicy. Ja modlę się tylko o to serducho. Niech już wali. Teraz tylko o tym myśle.
Ewarut ja mam taki sam hehe wiec tez bym się nie przejmowała ja uwielbiam być w ciąży nawet jeśli złe się czuje, to ogromna radość czerpie z rosnącego brzuszka każda kobieta ma inne ciało. Niektóre ćwiczą i maja mocne mięśnie brzucha pewnie wtedy później pojawia się brzuszek. Inne są bardzo szczupłe. Ja np kiedy tyje wszystko idzie mi w pierwszej kolejności w brzuch może stad ten szybki brzuszek w ciąży i na dodatek mięśnie na brzuchu mam raczej wiotkie także są kobiety ktorym wyjdzie mały brzuch pod koniec ciąży a są takie ktorym wyjdzie w pierwszych tygodniach
I apropos ostatnich postów postarajmy się czerpać po prostu wiedzę od siebie nawzajem. Widzę, ze nawet te mamy które są po stracie bardzo pozytywnie podchodzą do tej ciąży. Ale strata zostaje w Nas na całe życie wiec ciężko wyprzeć ja z Naszych postów
Po prostu cieszmy się z tego co teraz mamy wysyłam Wam mnóstwo pozytywnej energii na ten piątek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo....Ja się żegnam, dziś w nocy dostałam @ jest mi mega smutno, chociaż przeczuwałam, że beta za nisko rośnie, wybiorę się do gina sprawdzić, czy wszystko się oczyściło, poza tym robię przerwę od forum, życzę Wam spokojnych 8 miesięcy i szczęśliwych rozwiązań
Ja jestem bardzo niska i może dlatego teraz tak wygląda mój brzuch.
Jeśli kogoś uraziłam tym postem to przepraszam.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się żegnam, dziś w nocy dostałam @ jest mi mega smutno, chociaż przeczuwałam, że beta za nisko rośnie, wybiorę się do gina sprawdzić, czy wszystko się oczyściło, poza tym robię przerwę od forum, życzę Wam spokojnych 8 miesięcy i szczęśliwych rozwiązań
Dziękuję [emoji3]Ewarut mnie absolutnie nie pokazuj brzuszek nawet codziennie może jak się napatrze mi tez będzie szybko rósł
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi [emoji22]Ja się żegnam, dziś w nocy dostałam @ jest mi mega smutno, chociaż przeczuwałam, że beta za nisko rośnie, wybiorę się do gina sprawdzić, czy wszystko się oczyściło, poza tym robię przerwę od forum, życzę Wam spokojnych 8 miesięcy i szczęśliwych rozwiązań