Ziucia2226
Aktywna w BB
Dziewczyny ratunku w sobotę 13.01 robiłam betę była 81 dziś robiłam i jest 1222...cY nie za niska?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo współczujęJa juz po. Juz prawie nic nie zostalo... mam tylko nadzieje ze oczyszcze sie sama do konca. Boze... umre chyba
Nie, bardzo ładny przyrostDziewczyny ratunku w sobotę 13.01 robiłam betę była 81 dziś robiłam i jest 1222...cY nie za niska?
Przykro mi bardzo trzymaj się!! Jesteśmy z Tobą :**Ja juz po. Juz prawie nic nie zostalo... mam tylko nadzieje ze oczyszcze sie sama do konca. Boze... umre chyba
Nic Ci nie powiedzą.. musisz sama znaleźć odpowiedniego lekarza.. nie wiem skąd jesteś ale jeśli z okolic Londynu to mogę Ci co najmniej 3 polecić i to polskich lekarzyTen system to porażka... Ja u siebie nie slyszalam o prywatnym usg. :/ Pozostaje mi czekac az ustala date.
Trzymaj się! Przykro mi..Ja juz po. Juz prawie nic nie zostalo... mam tylko nadzieje ze oczyszcze sie sama do konca. Boze... umre chyba
Dzięki aniu ja wpadłam w panikę bo na jednej stronie wyskoczyło mi ze przyrost jest nieprawidłowy za niski...gdzie masz taki fajny kalkulator?Nie, bardzo ładny przyrost Zobacz załącznik 835879
Trzymaj się wiem co przeżywasz ;(Ja juz po. Juz prawie nic nie zostalo... mam tylko nadzieje ze oczyszcze sie sama do konca. Boze... umre chyba