blondynka87
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny czy mogę do Was dołączyć na ten wspaniały czas? Test zrobiony - piękne dwie kreseczki, wizyta u lekarza we wtorek. Termin wychodzi na 26.09
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam gratuluję [emoji4]Cześć dziewczyny czy mogę do Was dołączyć na ten wspaniały czas? Test zrobiony - piękne dwie kreseczki, wizyta u lekarza we wtorek. Termin wychodzi na 26.09
Ja bym prędzej jajko zniosła niż czekała jeszcze 1.5miesiaca..A czemu położna Ci nie wyznaczył terminu? Możesz się z nimi kłócić.. powinno być to zrobione jak najszybciej no 12tydzien to już trochę późno szczerze mówiąc.. napilam trochę że masz ciężką pracę i potrzebujesz zaświadczenia czy coś w tym stylu
Rozgosc się gratulacjeCześć dziewczyny czy mogę do Was dołączyć na ten wspaniały czas? Test zrobiony - piękne dwie kreseczki, wizyta u lekarza we wtorek. Termin wychodzi na 26.09
Ale fajnieDzięki - napiszę coś o sobie byśmy się lepiej poznały
Mam 31 lat, to moja 2ga ciąża, nie miałam się okazji nią cieszyć jeszcze bo mamy w domu 7,5 mc niemowlaka (czerwiec 2017) który jest karmiony piersią [emoji38] między maluchami będzie rok i 4mc różnicy [emoji4]
O jak cudnie trochę jak bliźnięta dużo siły, ciąża z niemowlakiem pewnie może dać w kość, ale na pewno się opłacaDzięki - napiszę coś o sobie byśmy się lepiej poznały
Mam 31 lat, to moja 2ga ciąża, nie miałam się okazji nią cieszyć jeszcze bo mamy w domu 7,5 mc niemowlaka (czerwiec 2017) który jest karmiony piersią [emoji38] między maluchami będzie rok i 4mc różnicy [emoji4]
Ja juz po. Juz prawie nic nie zostalo... mam tylko nadzieje ze oczyszcze sie sama do konca. Boze... umre chyba