reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czekamy aż obecny lokator się wyniesie. Ma czas do końca stycznia [emoji16][emoji16][emoji16]

Mogą Ci skoczyć tra la la [emoji23]. Będzie Ci się należało wszystko.

3jgxugpjji86cg4t.png
Uffff bo już mi serce stanęło :p

Mam na 6 lutego przeraża mnie to, że tyle muszę czekać na wizytę, na której zrobią jedynie wywiad, jakieś podstawowe badania krwi, sprawdzą zwykłym testem ciążowym czy jestem w ciąży i tyle.. Dostałam jedynie tą szarą książkę do wypełnienia, gdy poszłam sie zapisać.

No ten system jest strasznie kiepski. Ja ide w przyszlym tyg prywatnie na usg, bo nie doczekam do 12 tyg :D

0d1ygov361ofth5y.png

No ten system jest strasznie kiepski. Ja ide w przyszlym tyg prywatnie na usg, bo nie doczekam do 12 tyg :D

0d1ygov361ofth5y.png
Czyżby uk? Nie musisz czekać do 12tygodnia.. wręcz nie powinnaś.. pierwsze badania i usg musi być zrobione między 10 a 12tygodniem ciąży. Ja teraz byłam prywatnie i jak już miałam potwierdzenie że jest ok to napisałam do położnych.. termin wizyty mam na 9tydzien ciąży

Cześć Dziewczyny :)
Czytam Was cały czas, tylko z ukrycia jak jakiś zbok :eek:
Witam wszystkie nowe mamusie, gratuluję 2 kreseczek i życzę spokojnej ciąży. :)
Gratuluję udanych wizyt i bijących serduszek :biggrin2:
Dziewczyny z problemami trzymajcie się tam
heavy-black-heart_2764.png

reklama
Na zastępstwo nie ulega. Tylko mnie irytuje to, że wskazali datę zakończenia a nie wskazali za kogo. Więc to jest dla mnie jak umowa na czas określony a nie na zastępstwo.

3jgxugpjji86cg4t.png
Na pewno elementem umowy zastępstwo jest wskazanie tożsamości zastępowanego pracownika ale muszę jutro poszperac czym skutkuje niezachwanie tego warunku.. Ja jestem prawnikiem z wykształcenia ale zajmuje się czymś innym dlatego tak z pamięci nie odpowiem Ci i jak. Jutro poszukam i dam Ci znać :)

f2w3csqvilsnamac.png

Do góry