Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My z mezem też nie. Nawet na Gubałówka w Zakopanym bo inne ciśnienie, po co ryzykować.Ja bym nie leciała w ciąży , ale to JA
Po 27, 28 tyg dopiero jest potrzebna zgoda lekarza - czyli 3 trymestr. 2 jest najbardziej biwzpieczny, w tej ciąży planuje lecieć w maju na wczasy, jak mi gin pozwOli - około 22-24 tyg
Ja jadę na święta wielkanocne do Zakopanego, jeżeli nie będzie przeciwwskazań to Gubałówka jak najbardziej. Termy także. Nad Kasprowym bym się wahala [emoji14]
Jeszcze nie zadzwoniłam do mojego gina...A kiedy masz termin u gina na potwierdzenie?
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No spory jestem w szoku... Ale zniosę wszystko oby było zdrowe [emoji16]@Ewarut wow super brzusio ja jeszcze nie mam choć spodnie ciasne i jak siedzę czy schylam się to czuje ucisk na niego a my jak na razie podobne tygodnie co do lotów to w poprzedniej ciąży mogłam latać do 26 tyg normalnie po 26 tygodniu chcieli juz zaświadczenia ze mogę latać a takie chyba wydają do 32 tygodnia lekarze